Isnin, 4 April 2011

UPDATE GA!! PERHATIAN YE SEMUA PESERTA!!

salam keindahan dunia:)

pertama sekali saya nak mengucapkan terima kasih yang beribu-ribu kali ganda kepada semua yang menyertai GIVEAWAY pertama saya ni..hihihi..nak topup ye...jangan risau,pasti akan ada pemenangnya!

hari ni nak update secara keseluruhan la ye sepanjang GA ni berlangsung..

1.anda boleh cek nama anda dalam SENARAI PESERTA NI!!

2.tarikh tidak akan dipinda.

3.minta sangat kepada peserta yang tak lengkap penyertaan,lengkapkan ye,saya berat hati nak batalkan penyertaan anda,tapi kena jugak adil kepada peserta lain kan..

4.yang ni paling best!!! HADIAH DITAMBAH!!!!wwweewwwiiiitt..suka la korang ekk..hehehe

hadiah pertama:topup RM 30
hadiah kedua:RM 10
hadiah ketiga:RM 5
2 hadiah saguhati:topup RM 5 setiap seorang
dan.... 3 hadiah misteri!!!!!

haaa....kebarangkalian untuk anda menang sangat besar woo...kenapa baik hati sangat ni? dengan rezeki yang datang melimpah ruah,hasil usaha saya selama ni..Alhamdulillah..jadi,nak sangat berkongsi rezeki dengan anda semua walaupun taklah sebesar mana..harap anda semua menerimanya:D

p/s:sangat hargai korang!!!

(post sebelum ni> CEPAT SEMAK STATUS UJIAN MUNSYI USM APEX!! )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

  1. ni id followwer ^^
    fatin_dhira95

    BalasPadam
  2. wah hadiah bertambah..
    moga ada rezeki disini..hehehe
    good luck to all..:)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...