Ahad, 10 April 2011

HARI KEMBAR SEDUNIA..BESTNYA ADA KEMBAR!!

pernah dengar kan pasal HARI KEMBAR SEDUNIA? sebenarnya dah lama berminat nak buat entry pasal ni,tapi baru sekarang berkesempatan..so,jom kita kita kenal-kenal dengan sambutan ni ye:)

sambutan ini mungkin bermula sejak tahun 1976,dihadiri sebanyak 37 pasang kembar pada perjumpaan pertama.kini,sambutan ini semakin mendapat perhatian seluruh dunia,kerana ia mengumpulkan pasangan kembar,dan sememangnya sesuatu yang hebat untuk dipersembahkan kepada dunia:) jom kita tengok aksi mereka,tak kira kecil,dewasa,mahupun warga emas..


1991_twinsdays_0016

WARGA EMAS PUN ADA:)

1991_twinsdays_0010

Next IMGP1158
SI COMEL PUN ADA..




SI CANTIK PUN ADA..

Martha & Mary always have great costumes.<br /><br/>August 07, 2010@09:07they even had

DARI CERITA WONDERLAND DAN TOYS STORY:)


KEMBAR ITALI DAN PARIS:)


Jon and Ron Torrey of Texas show off their tee-shirts while waiting for the start of the double take parade.Identical twin sisters Connie, right,  and Kendra Millar from Niagra Falls, Ontario, walk under matching umbrellas.

OWH..SWEET~

more members of the 1991_twinsdays_0011

ok,diorang tetap cute sebab berdua..

IMGP1183
waa..ni sudah lebih ni!!


AKHIRNYA,INI YANG PALING CUTE!!:D

best kan?so,kepada sesiapa yang memiliki saudara kembar,sayangilah mereka kerana anda mempunyai satu keajaiban dunia yang tak semua orang ada:)

SUBHANALLAH,AGUNGNYA CIPTAANMU!

(post sebelum ini> KASUT SUPERB SEPANJANG ZAMAN,SANGGUP KE PAKAI?? )

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. sy pun ade kembar...yeye..:)
    tapi kembar x seiras..
    sy perempuan n dia lelaki..
    so x boleh la nk pakai baju same macam diorang.. hehe..

    BalasPadam
  2. waaa... bes nya tengok... tetiba tringin anak kembar..

    err sapa nak kawin ngan saya angkat tangan? hahaha

    BalasPadam
  3. jaja:waaa..best la awk ye dear,mst kamcing kan..:)

    nsar:angkat tngan macm saya..hehehe

    BalasPadam
  4. 2x laungan suara waktu malam...

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...