Jumaat, 8 April 2011

TULISAN MURTAD DIKESAN!! ASTAGHFIRULLAH!!

sedang sibuk mencari sedikit maklumat pagi tadi,terhenti di satu blog yang bertajuk TULISAN MURTAD..apakah?? aku baca intipatinya..MasyaAllah!hampir semua di dalamnya mengandungi pelbagai persoalan yang mempertikaikan agama Islam. aku baca jugak walaupun dalam Bahasa Inggeris,cuba untuk faham apa yang dipersoalkan..(even tak xpert sangat speaking)


TULISAN MURTAD


mitos??

dan ini antara komen yang diterima..


aku tak pasti dari agama mana insan ini berasal,sebab aku tak baca kesemua postnya.macam mana penganut lain boleh begitu lantang berhujah tentang Islam sedangkan mereka sentiasa memandang serong tentang agama kita??berjela-jela pulak tu dia tulis..

dan hati jadi sayu bila baca YANG INI:(WHAT WOULD MUHAMMAD DO? Rasulullah Nabi junjungan kita,mereka langsung tak faham apa sebab baginda buat sesuatu perkara tu,mereka hanya nampak apa yang tersurat,yang tersirat?langsung tak pernah nak faham!



MasyaAllah..semoga Allah memberi pengajaran kepada mereka yang memesongkan agama Allah..semoga Allah menjaga hati kita dari segala perbuatan syirik..

p/s:peringatan buat saya dan anda semua,jaga iman kita sebaiknya,kerana itu satu-satunya kekuatan yang mampu melawan beribu-ribu anasir syirik di dunia ini..

(post sebelum ini> TOLONG JANGAN MENGADU TENTANG KERJA ANDA!MEREKA LEBIH MENGETAHUI!! )

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

6 ulasan:

  1. Astagfirullah hal azim ..
    Macam2 manusia zaman skrg ni..Bala bertimpa-timpa pun masih tak sedar lagi

    BalasPadam
  2. bahaya tu...maysaAllah...setuju iman di dada mesti lah kuat...pape pun anasir2 teruk nih takkan mengoyahkan iman kita...

    BalasPadam
  3. lor.. xpham sngat, maklum lah sy ni power sngat inggris.. huhu

    BalasPadam
  4. masyaAllah dmi nk memusnahkan agama islam.....mcm3 dowg uat...

    BalasPadam
  5. eiza,aisy,kyra:manusia mmg pelbagai kerenah,yg penting kita jage diri kita..InsyaAllah,selamat..

    ibnushukran:haha..lebih kurang la kite,sbb tu x baca semua,sbb tak pham..huhuhu

    BalasPadam
  6. rasa geram..rasa marah... rasa...macam2 rasa bila baca blog nih... suka2 je nak kutuk ajaran Islam tanpa dia tahu apa sebenarnya yang terkandung di dalam Al-Quran tuh... semoga Allah bukakan pintu hati untuk dia percaya Islam itu Benar...

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...