Jumaat, 8 April 2011

KENAPA DIA YANG KORANG CARI,BUKAN AKU??

dah lama tak ziarah nuffnang,tadi jenguk-jenguk la kejap,ntah sihat ke tidak kesayangan aku tu kan..tanya khabar..borak-borak(chewah!).. buah tangan dia untuk aku pun makin bagus.. Alhamdulillah:) tapi jadi tak puas hati bila cek analitik..



aku baru buat satu entry sebut nama anda,tapi dah BERPULUH-PULUH yang cari.. wah..wah.. femes ye dia..suka la tu..hahaha.. *mood dengki sebab lagi femes*

http://4.bp.blogspot.com/_oV1RUxbNq84/TCHFq9RlHII/AAAAAAAAE3A/uqwVRUIMlrY/s1600/jealous+eye.jpg

jap,entry yang mana sebut nama dia..hurrmmm..owh,ingat dah..YANG NIH!! hamboi,cepat je korang klik ye..nak kenal la tu..haha

psstt..IBNUSHUKRAN,jangan beritahu dia,nanti dia marah pulak..ngeee~

p/s:siapa yang search dia ek??hurmm..*mood masih tak puas hati..haish~~*
entry gurauan semata-mata :D ni kira ok lagi daripada orang search benda bukan-bukan,kan? :)

esok birthday anda ye?hehe..HAPPY BIRTHDAY!!EID MILAD SA'ID!!!

(post sebelum ini> TULISAN MURTAD DIKESAN!!ASTAGHFIRULLAH )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...