Isnin, 18 April 2011

KALAU BORING DALAM KELAS, KORANG BOLEH KE MELUKIS SAMPAI MACAM NI?!

assalamualaikum..sebagai seorang yang pernah bergelar pelajar,korang mesti pernah mengalami situasi boring yang amat! dengan mengantuk,rimas..rasa nak angkat kaki keluar dari kelas,tapi tak boleh..pernah kan? dan secara spontan,tangan mula menggatal conteng-conteng kat buku nota,buke teks,buka rujukan..hahaha..perkara yang berlaku hampir setiap negara..

tapi,lukisan/contengan korang ada tak macam ni?? ni adalah lukisan yang dijumpai dalam buku nota pelajar yang gagal dikenalpasti..yang pastinya,dia terbaek!!

pen drawings 1



pen drawings 2

pen drawings 3

pen drawings 4


pen drawings 5


pen drawings 6

pen drawings 7

pen drawings 8

pen drawings 9

terima kasih cikgu kerana berjaya melahirkan pelajar yang kreatif disebabkan suasana pengajaran yang kurang menarik.. haish..tak tahu benda ni elok ke tak kepada pelajar..hurmm..

(post sebelum ini>BILA BUDAK KECIK PUN PANDAI HARGAI GURU.. )


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

13 ulasan:

  1. memang free habis la kalau sampai camni lukis...HAHAHA

    BalasPadam
  2. huhuhu saye mmg ske conteng² kalau bosan..tp idak le semarvellous ini..:)

    ~mari blogging:)~
    keep in touch ye..♥♥♥

    BalasPadam
  3. mak aii.. kreatif btul... cantik la dorang lukis.. hehe

    BalasPadam
  4. abg man:tu la pasal..kre mmg boring dgt kot dlm kelas tu..haha

    BalasPadam
  5. ibnushukran:nak cari org macam ni,mmg ssah..huhu

    BalasPadam
  6. ibnushukran:nak cari org macam ni,mmg ssah..huhu

    BalasPadam
  7. kak eb:waaa...mst kreatif ni..suka!suka!!

    BalasPadam
  8. dlu kt kelas, mmg slalu cmtu.. hihihi.. tp xde la lukis cmtu.. lbih kpd practice signature sndiri.. pnuh la buku/kertas dgn signature.. ^_^

    BalasPadam
  9. ni dah macam klon da vinci dah ni..melukis cam puaka(maksudnya powerla).

    BalasPadam
  10. nice.. sumpah nice.. kalau aku lukis kasut boleh jadi cam stokin je.. haha

    BalasPadam
  11. agaknyer bape byk batang pen la yang digunakan ni kan??

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...