Jumaat, 22 April 2011

DESPICABLE ME.. KASIH BAPA YANG TIADA TARA (WAJIB TONTON OK!)

http://www.razorfine.com/wp-content/uploads/2010/08/despicable-me-poster.jpg

mesti ada antara anda yang dah tonton filem ni kan,sebab ia dikeluarkan pada tahun 2010.. nak sarankan anda supaya tonton filem ni sebab ia mempunyai nilai yang cukup touching..

filem ni mengisahkan seorang penjahat dunia yang menggunakan tiga orang kanak-kanak yatim piatu sebagai umpan untuk menjayakan misinya.Namun,tanpa dia sedari,kehadiran tiga beradik ini telah mengubah kehidupannya..

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2010/04/despicable_me.jpg

kelakar,dan penuh nilai..cerita yang ringkas tapi bermakna..so,kepada yang selalu download filem kat Torrent ke,IDM ke, download citer ni ok! kepada yang dah tengok,setuju atau tak kalau saya kata budak ni comel?hehe

Agnes in Despicable Me review

SUPERBAD,SUPERDAD!!



p/s:jangan cakap aku lambat promote ok!heee~ pssttt..aku menangis di akhir cerita ni..hik~

(post sebelum ini> KAD UNDANGAN PERKAHWINAN YANG KREATIF! BUKAN ZED ZAIDI JE!! )

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...