Sabtu, 2 April 2011

TOP TEN SIDEBAR PALING SMART!YEAH!!!

salam keindahan dunia:)

ingat lagi tak contest yang aku join dulu?alaa.. YANG NIH! yang konon-konon rendah diri,takut nak join sebab sidebar bukannya cantik sangat tu..hahaha...kelakar... dan inilah yang aku terima dari CIK MANIS AISH:)




walaweh..top 5 tuuu.....tapi ni bukan yang menang,ni yang BAKAL MENANG je..ececece..

tengok,kena undi laa..alaaa...sape nak undi aku??sidebar bukan cun sangat pun,sidebar pemalu,nak menang camne..haish~~

aku taknak la suruh-suruh paksa-paksa orang undi sidebar aku,aku nak orang undi sidebar aku kalau diorang rasa sidebar aku layak menang..so,jujur je ok:) kalau sidebar aku tak layak,jangan undi tau..aku nak tengok,cun,smart,dan cute tak sidebar aku di mata anda semua..chewah!!

orait,kepada CIK AISH,thanks a lot lot lot lot sebab pilih sidebar saya,walaupun saya join last minutes right?:)sayang kamu laju-laju(ayat BALAS) weee~~ (^_^)!!

nak tengok keputusan original?KLIK CEPAT KAT SINI!! tahniah jugak kepada 9 peserta yang lain,sidebar anda antara yang smart!!

p/s:ingat,kalau rasa smart,undi tau,kalau tak,tak perlu:)tengok la jugak sidebar peserta lain,kalau memenuhi citarasa anda,undilah mereka!:D

(post sebelum ini> 5 KERTAS JAWAPAN PELAJAR YANG SEPATUTNYA KENA KOYAK DENGAN CIKGU!ARGHHH!!!)

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...