Sabtu, 14 Disember 2013

TIUP HABUK BUANG KARAT. /TEATER HARI PENDIDIK USM

Assalamualaikum. tudiaa... tebal punya habuk aku kumpul untuk blog ni. tiup sikit.... kena polish ni.. last post 22 Oktober. sempena hari pilihanraya kampus. lama tu. calon pun dah menang, tahniah. dah selesai separuh tanggungjawab mereka sepanjang satu semester ni, tinggal lagi satu semester. dan aku sebagai orang kebanyakan hanya menyokong dari belakang :) 
ok, itu sahaja! terbaik lah... dah la lama tak update, sekali update, ciput je. Pftt~ oh ye, sedikit selingan untuk kalian. 12 Disember yang lepas telah diadakan Hari Pendidik USM anjuran Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan. macam-macam event yang berjalan. dan antara yang aku dan kawan-kawan terlibat ialah persembahan  teater. ucapan tahniah buat semua krew produksi dan krew sokongan. benar kata pengarah projek, setiap ahli dalam team PERCA HATI ini penting, tidak kiralah pelakon ke, lighting ke, muzik ke, prop ke, semuanya PENTING! jadi, TERIMA KASIH SEMUA!!
rakaman full masih belum dijumpai, sedang mencari. yang ada cuma video kesinambungan dan bloopers. nanti upload yang lain ye. (macam la orang nak tengok sangat. huhu)
post sebelum ini;

PILIHANRAYA KAMPUS (PRK) PERJUANGANNYA KIAN BERMULA


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...