Sabtu, 23 April 2011

DUA KEMENANGAN DALAM SATU MALAM!!

alhamdulillah..malam tadi blogwalking sampai tengah malam..dan dikhabarkan dengan berita gembira pertama... 2nd place for TWINSCRAFTLIFE 1ST GIVEAWAY! hikhik... tak tahu pun hadiahnya sangat woo!! ingatkan hadiah kecik je..tapi bila tengok betul-betul...


Name: Koyange 1004 꼬양이천사
size: 16cm(w) X 16cm(H)
cek sini:)

hoyeah!!geng bertambah!!boleh tahan gak besar dia..16 cm..hurmm.. thanks to TWINSCRAFTLIFE!! anda perlu membeli belah di sini kerana semua produk yang dikeluarkan sangat comel dan berkualiti.. nanti bila dah boleh shopping online,nak shopping kat sini la! bertekad!!

then!KAK MANIS MISZ pulak buat aku happy! walaweh...menang dan dapat hadiah ni..


what!gelang berlian putih!!dapat tambah geng gelang lagi!!thanks akak manis!!

nantikan kedatangannya dan aku akan upload nanti ok..

p/s:tak sabar nak tunggu kawan baru!!hik~


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...