Selasa, 12 April 2011

KENAPA BILA MEREKA NAMPAK JUSTIN BIEBER, MEREKA AKAN... AAAAAAA!!! JUSTIN BIEBER!!! (BACA DENGAN NADA JERITAN YANG KUAT)

siapa tak kenal dengan Justin Bieber?si kecil yang telah menggegarkan dunia hiburan di seluruh dunia..siapa sangka jejaka berusia 17 tahun ini mampu terkenal hanya melalui Youtube.. ibunya menghantar video nyanyian Justin untuk tatapan keluarga mereka,dan dari situlah kariernya berkembang..haa..korang jangan pulak gi upload video banyak-banyak kat youtube tu,dengan harapan ada produser tengok..rasanya semua tu tak perlu kot..tapi nak upload pun takpe,suka hati anda la ye:)

http://switchtofree.com/wp-content/uploads/2010/11/my-world-2-justin-bieber.jpg

so,sekali lagi nak tanya,kepada bila mereka(peminat JB) nampak budak ni,merekan akan... aaaa!!!! Justin Bieber!!!I Love U!!! kenapa????

http://www.nwcc.commnet.edu/ce/images/ce_excited_people.jpg

setelah membuat survey(amboi,rajinnya aku..) ini antara alasannya:

1. "kenapa minat?uuiii..suara dia sedap seh!dah lah comel!

2."hahaha..kelakar soalan ko..mestilah sebab dia berbakat..pandai nyanyi,dance,main gitar.. sweet~~ yang penting!dia handsome!!

3."aku suka rambut dia..macho woo.."

4"suka tengok dia main macam-macam alat muzik!cute!ngeee~"

dan bila ajukan soalan kepada kaum lelaki..ini hasilnya..

1."ntah..tak berminat!"

2."ko jangan sebut nama dia!awek aku dok cerita pasal dia macam nak gi nikah ngan Justin Bieber tu je..chis!"

3."hahaha..bibir macam pompuan!"

4."owh..Justin Bieber yang pandai menari tu ea?eh,tu Justin Timberlake..hurmm"

5."Justin apa?BIBIR??siapa tu??"

tapi ada gak yang minat..

1."boleh la..kira berbakat la..tapi,tak kisah sangat"

2."sebab dialah pompuan semua usha aku,diorang cakap muka aku macam mamat tu..market woo.."

3."aku minat dia sebab iklan dia upkan earning aku dalam nuffnang..gila best!harharhar~"

dan bermacam-macam lagi reaksi dari setiap individu..ni yang berjaya aku tangkap..tapi,soryy ye,aku tak termasuk dalam golongan yang... aaa!!!JB!!!! tu..hehehe..
sebenarnya tak salah,setiap orang ada pandangan masing-masing,kepada kipas susah mati JB, munasabah jugak korang sokong dia,sebab dia memang berbakat,tak dinafikan:)

p/s:tak terkejut la bila korang taip "J" kat google,sedebuk keluar nama dia atas sekali..haish~

(post sebelum ini> 10 BANGUNAN TERBAIK DUNIA! )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. akak x termasuk dlm golongan aaaa JB tu jugak but i love all his songs

    BalasPadam
  2. i love his songs but i don't like him,macam girl-girl je tengok keh3

    BalasPadam
  3. waaa...justin bieber lorhh... muehehehhe

    BalasPadam
  4. kak yanankak anaiha:hehehee..lagu di best kan:D

    hafiz:fuh~nseb bik knal..haha

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...