Khamis, 7 April 2011

HOSPITAL HELLO KITTY...COMELNYA!!

setiap hospital mempunyai pelbagai cara untuk menarik minat pesakit untuk mendapatkan rawatan di hospital mereka.Tsai Tsung-chi,pengurus Hau Sheng Hospital di Yuanlin,Taiwan menggunakan tema Hello Kitty untuk menarik perhatian orang ramai,tetapi hanya untuk wanita yang bakal melahirkan bayi.

beliau berpendapat bahawa dengan adanya gambar-gambar kartun kucing comel itu,mampu mengurangkan kesakitan dan stress bagi ibu-ibu yang bakal bersalin.

malah,kesemua katil,peralatan bersalin,serta uniform doktor dan pembantu perubatan, kesemuanya mempunyai imej Hello Kitty!!bayi yang baru lahir juga diselimutkan dengan selimut Hello Kitty.tengoklah sendiri:)



WEEK IN PHOTOS: Baby Lemur, Hello Kitty Hospital, More

Align Center
Kittyhospitalll

at the hello kitty hospital in taiwan
comel kan??:)

Chen Shing-chiu, 38 salah seorang ibu yang mendapatkan rawatan di sini berkata,"jika saya ingin melahirkan bayi lagi,di sinilah tempat pilihan saya:)"

p/s:agak-agak bayaran dia berapa ekk?

(post sebelum ini> 10 GAMBAR PALSU TERBAIK YANG PERNAH DICIPTA )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. comelnye,
    kalau kat malaysia ni ade mcm ni kan bagus, hehe =)

    BalasPadam
  2. nak bersalin kt sini jgk la!!!.. haha

    BalasPadam
  3. eiza,kami dan mereka:kalau kt msia ad,for sure dah mantop dah..hihihi..
    ibnushukran:haha..weh,kalu cmtu,smpai ble pn xkn dpt nye nk bersalin kat sni..hahaha

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...