Rabu, 6 April 2011

10 GAMBAR PALSU TERBAIK YANG PERNAH DICIPTA!!

korang mesti pernah tengok banyak gambar yang di'edit' hingga menimbulkan kekaguman korang kan?so,ini adalah yang terbaik pernah di'edit'..semoga anda kagum,tapi ingat,EDIT je semua ni:)

10.Tough

9.Shock

8.Reflective Cubes

7.Arms Break

6.Road Worker's Coffee Break

5.Fishy Island

4.Work At Sea

3.Face Vs. Fist

2.Long Run

dan pemenangnya!!

1.Medical Kitchen

mana satu yang korang suka??

:)

(post sebelum ini> PERISTIWA YANG BERLAKU PADA MALAM PERTAMA DAN MALAM SETERUSNYA )


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

15 ulasan:

  1. semua suka....tapi paling suka...long run..hehe...nak lagi..nak lagi...hehe..

    BalasPadam
  2. yang last tu tetiba tangan yang hujung kena potong tu macam shushi lak.. hehe

    BalasPadam
  3. aaa.. kak no leh muntah tgk tangan tuh..

    BalasPadam
  4. wah cantik dan unik..kreatif orang yg buat ni...bila nak terer main edit-edit ni

    BalasPadam
  5. last skali tu takut nyerrr

    BalasPadam
  6. menarik kesemuanya..yg last tu.. geli.. eeeuw.. hehhee

    BalasPadam
  7. saya pilih tough..
    sbb macam main dengan dimensi

    BalasPadam
  8. syuk,norma,hazwan,anis,kak zuneta:hehe..nnt saya cari lagi yg best2 ye..hanya utk anda semua..chewah!!

    nsar,kak nor,ilhamny,abg henry:sbb tu yg last dpt 1st..haha..tajuk dia tersirat kan..medical..kitchen..

    padlie:setuju!!ntah mcm mana dia edit..real woo~

    BalasPadam
  9. suka no 5.. sbb no fav.. haha.. mmng kreatif, tp yang tngan terpotong 2 mnggerikan betul lah.. ishhh...

    BalasPadam
  10. suke yg last!
    walaupun nampak menakutkan,
    =)

    BalasPadam
  11. http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/contest-gambar-dgn-handphone.html



    saya tag kamu di sini....meyh la join ya....

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...