Sabtu, 9 April 2011

MENANG CONTEST SEUNIK NAMAKU!

uii..dah lama dah contest ni..aku pun macam ingat-ingat lupa contest ni..tapi selalu gak la terjah blog CIK MANIS ni.. so,saya menang!!weee~~

nak tahu apa uniknya namaku ini??haa... BACALAH!!.. (bajet ada orang nak baca..nggee~) korang nak baca kan?kan?:)

ni antara dialognya..

setiap kali dalam sesi perkenalan,situasinya mesti akan jadi macam ni..

saya:hai,assalamualaikum..nama saya NUR FADWA BINTI DAUD....
orang lain:ha?apa??
saya:NUR FADWA!! F.A.D.W.A..
orang lain:fatwa?najwa??
saya:bukan...hish,takpe la,panggil je WAWA
orang lain:ooo...ok,teruskan..

itulah yang berlaku hampir setiap tahun..

so,TERIMA KASIH SANGAT KEPADA CIK MANIS SEBAB PILIH SAYA(saguhati je pun..hihihi)tahniah jugak kepada semua pemenang!!

(post sebelum ini > TRAK PIZZA TERSEMBUNYI DALAM SETIAP FILEM ANIMASI PIXER!KEBETULAN KE?! )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

  1. eheh memang lain dr lain pon nama tu..tp still sedap..kn?kn?kn? :)

    BalasPadam
  2. syuk:hikhik..thanks *malu* hahaha! terima kasih utk mak sbb bagi nama ni!!sayang mak!! wee~

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...