Ahad, 23 Mei 2010

~iA kEMbALi!!!~



rasa cam baru je habis exam..
tetiba exam lagi..
hahaha~
nampak sangat tak bersedia lagi
hadoi..
da la sebelum nie ada banyak aktiviti..

harap semuanya berjalan lancar..
apepun,wish me luck!!

kekadang aku rasa ngantok bila study..
huwaaa~



terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Sabtu, 22 Mei 2010

~deGiL sANgAT?? hAMbik Ko!!~

ari tue aku degil..
semalam aku degil..

hari nie pn aku degil..

sampai bila haa??
hadoi..

balasannya~







geli aku!!!


huuuuuu..
nie dakwat printer yg aku da tumpahkan..
pastue kena tangan n kaki aku..
waaaaaa:(

tau brape kali??

da 3 KALI!!!
gile membazir diri ini..
ayah da tentu2 marah...
pastue gelak tgk kaki n tangan aku cam orang cacat..

orang kata..
perbuatan pertama satu KESILAPAN..
perbuatan kedua satu KECUAIAN..
perbuatan ketiga satu KEBODOHAN!!
WTH!!

xtau pe lagi nak jadi lepas nie..
nie sume sebab aku yang DEGIL sangat!!
amik ko~


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Isnin, 17 Mei 2010

~fAmiLy DaY smKPj~


15-16 mei 2010..
family day SMK Perwira Jaya..
kat kuantan..
lets check this out~

gila rr muke xcited

saper ni!!


cheh!!


ibu bapaku!!


best kolam kat RESIDENCE INN ni~


dugong men air..
harharhar~


badak melompat penuh yakin..
muahahahha~


team menang,ketua..
yg baju ungu tue~


anak2 cikgu rosli..cute!


yg pling cute!!


yg ni mmg cute!!
ahaks!!


dia lagi!!


nmpak sedap..
rasanyer,pergh!!
sendiri rase laa..


tergoda x??


aku kuat makan!!



see!!!

aku malas nak menulis..
so,dpt luahkan melalui pics jew laa..
apepun,event nie mmg best n..
MENGENYANGKAN..hhehehe~


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

~haPpY cIKgu Day!!~


16 May...
hari guru sedunia..
so,suka rasenyer nak ucapkan..
SELAMAT HARI GURU
HAPPY TEACHER'S DAY..

thanks a lot
kepada semua guru yang telah
mengajar NUR FADWA DAUD
start dari prasekolah..
sampai la form 6 nie..
sayang anda semua!!!

JASAMU AKAN DIKENANG~


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Isnin, 10 Mei 2010

~ePI mAk dAy!!!~


smalam hari ibu.
tapi smalam aku kat kem..
x sempat nak jadi orng first wish:(
along da ptong line aku,chis!
mentang2 anda jauh dan ada kad kredit,
so,tpakse jadi orng kedua,dan ketiga..keempat mungkin..
mak,
SELAMAT HARI UMMI!!!
x sempat bagi adiah..
so..
MUUAAHHHHHH!!
speacial kiss from my blog:)
and..
nie kek yg ditempah dari Australia
dan telah tiba di Selancar semalam..



thanks 4 my caring brother,FARHAD!
Miss U So Much!!*jujur*
ngeee~


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Isnin, 3 Mei 2010

~TolONG nyAnyIKan Ku laGU iNi~

aku jadi leka dengan lagu ni,aku nak sangat somebody nyanyi untuk aku..nak suruh dia nyani,segan..lagipun sore dia tak sedap,rosak lagu ni nanti..harharhar..sorry dear~ just nak berkata jujur..anyway..i alwayz luv u...keep it secret..


Dik, aku pinta kau akan s’lalu setia
Dik, aku mohon kau s’lalu menemani
Saat ku tengah terluka
Kala ku tengah gundah

Reff:
Ku akan menjagamu
Di bangun dan tidurmu
Di semua mimpi dan nyatamu
Ku akan menjagamu
Tuk hidup dan matiku
Tak ingin, tak ingin kau rapuh

Dik, jangan engkau pergi tinggalkan aku oh…
Dik, ingin aku cinta dan cinta s’lalu
Saat kau tengah terluka
Kala kau tengah gundah

Back to Reff:

Kau akan menjagaku
Di bangun dan tidurku
Di semua mimpi dan nyataku
Kau akan menjagaku
Tuk hidup dan matiku
Tak ingin, tak ingin kau rapuh


nie plak aku jumpa insan len mentranslate song nie..

Dear,Im begging u loyal to me,
Dear,I want u
to always company me
when Im sad and desperate,

Dear,Ill take care of u on ur sleep n when u wake,
At ur reality and fantasy,
Ill take care of u on my whole life,
I dont want u to lose.
Dear,dont leave me,
I love u always.
diz is the meanings of diz song..
so sad..
sorry 4 my grammar..
lots of love,




terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

~dOAkaN aYAh :-(~


ari nie ayah kena tahan wad..
semalam demam
dia gi hospital sendiri sebab kitorang sume sekolah:(
pastu kena than wad..
tadi dia kol
doktor ckap
darah tinggi naik..

aku tak bese la bila ayah msuk wad..
sbb selama nie dia sihat..
harap semuanya ok
AMIN..

tadi along tepon,mak tak bgtau pn ayah msuk wad,
tkot along risau..
ye laa..
orang kat perantauan..
mst la risau kan..
lg2 abang aku sorang 2 jenis prihatin
cakna(chewah!)
everything gonna be alright..
INSYAALLAH~

Ya Allah,kuatkan segala yang berlaku
AKU SAYANG AYAH!!




terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

~haPpY bIRthDAy My lOVelY teACHer!!~

hari ni...
03/05/2010..
hari ni kami sekelas da wat besday party utk cikgu kesayangan kami!!
sayang,sayang,sayang sangat..
(wlaupn dia selalu pnggil kitorng sengal..hahaha~)
entry ni khas buat PN ASRANI MANAP..
HAPPY BIRTHDAY MY LOVELY TEACHER!!

dengan semua usaha..akhirnya,terciptalah...

santek takk??!!






dengan semua kutipan 'derma',terbelilah...

sedap!!

bukti penat lelah yg best!


sebelum cikgu sampai,kami sempat posing kat kek tomei tue..
(sebelum masuk dalam pewut..harharhar~)
dengan segala kegedikkan,terhasillah..

harharhar~

dengan segala perancangan strategik dan rapi..
kami berjaya mengkelentong beliau(skema ayat aku!)
nmpak muka terkezut..




at the end..
hepi besday cikgu,
semoga panjang umr,
dimurahkan rezeki,
bahagia hingga akhir hayat..
thanks 4 everythings..


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...