Ahad, 10 April 2011

1ST GA ~BUNGA KAT TAMAN TEMAN~ DAH TUTUP!!

assalamualaikum..dengan ini saya wakil wilayah ~BUNGA KAT TAMAN TEMAN~ mengumumkan bahawa 1st giveaway ditutup SEKARANG,sebarang penyertaan tidak akan dilayan,maaf ye..


kepada semua peserta:
1.TERIMA KASIH,THANK YOU,SYUKRAN sebab men'join'kan diri dalam GA ni,walaupun hadiah tak seberapa.korang best!!
2.saya dah terjah semua peserta dan tinggalkan komen,kalau yang tak ada tu,mungkin sebab komen saya tak lepas..ni SENARAI PESERTA, insyaAllah tak ada yang tertinggal,sebab saya akan update terus setiap kali ada penyertaan baru:)
3.korang ni ada yang degil ek..orang cakap takyah letak banner kat sidebar,letak jugak..orang cakap takyah tag kawan,tag jugak..ish..ish..tapi yang degil tu la yang saya SAYANG!!weee~~ :D
4.cabutan akan dibuat pagi ni jugak,dan keputusan akan diumumkan esok..haa..suke la tu..*pssttt.. jangan UNFOLLOW pulak bila dah tahu keputusan ye..tak baik tau..:)*
5.ingat,hadiah ada banyak..berapa ye..jap nak kira.1..2..3..hurmm..9!9 hadiah ye..semoga korang bertuah:)

orait!ada hadiah misteri tau,tapi topup jugak la..okeh!nak gi buat cabutan jap..wish korang luck ok!!

(post sebelum ini> [VIDEO]LIN DAN VS DAVID BECKHAM!!SIAPA CHAMPION? )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. lor.. da tamat ke.. hurmm .. t InsyaAllah klu ada lgk bgtaw k.. :)

    BalasPadam
  2. sy x sbr nk tnggu result nye.. tp lau gune random org ni, cm xde luck je.. b4 ni lau join contest yg mngunakan khidmat random org, msti x meng.. hum, bunga kat taman xnk gune, khidmat sndiri je ke plih pmeng?

    BalasPadam
  3. alah, iqa dh try guna random org, yg first no generate msti no yang first2.. hum, dh try bnyak kali, xde tersnrai no. kte.. xpe lah, lau ada rezeki adalah tu.. harap sgt meng kali ni

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...