Jumaat, 23 Oktober 2009

EXAM!!!!!!!!!!!!!


salam...........
nampaknyer pelajar matrik dah abis exam...suke laa korang ea..xpe,xpe...nape aku cakap cmni(ckap??taip laa)....sbb...
NEXT WEEK AKU EXAM!!!!!! MySpacepe la aku nie,nak exam pn smpat lg layan blog....xpe...xpe??amboi,amboi..ingat senang ke nk score 5P tue???ish,fadwa,fadwa...kne study gak nie..MySpace
exam nie exam akhir tahun,hmm..lebih kurang cmni la equation perasaan aku..

doa(study+nota)+excited+tenang-gementar=
YEAH!I'M READY RIGHT NOW!!

hmm..soalan makin lama mkin susah,aku rasa cm nk pukau cikgu yg wat soalan.."cikgu,cpt bgtau saya soalan pe yg masuk??"
MySpacehuhu..eh,jgn,jgn..kne jujur..lgpn pnat wat cmtue kat 6 orang cikgu..huish!(aku ckap cm aku reti je pukau orang,pdahal nk kutuk orang pn cm berat ati je..huhuhu)

tadi,dalam klas pun cikgu asyik ckap psal exam jee,ish,wat aku rasa x sabar nk pegang kertas exam and jawab,jawab,jawab...sampai tangan lenguh...huhuhu..ye la..kalau ikutkan,semua paper yg aku amik semuanya esei..drpd 12 paper yg aku amik,3 paper je paper objektif..so,tangan!kite kne keje kuat minggu dpan..kite wat tol2 ea..yeah!!

so,jom tengok bnyak ne yg aku dah bersedia.......hmmmmmmmmmmmmmmmm

SEJARAH 1=50%
SEJARAH 2=70%

B.MELAYU 1=40%
B.MELAYU 2=70%

GEOGRAFI 1=90.5%
GEOGRAFI 2=80%

PENGAJIAN PENIAGAAN 1=20%
PENGAJIAN PENIAGAAN 2=30%

PENGAJIAN AM 1=90%
PENGAJIAN AM 2=70%

MUET 3=.....
MUET 4=.....


so,drpd analisis nie,aku rasa elok kalo aku benti online and start study..hmmm...ok laa.
PRAY 4 ME..MySpaceassalamualaikum

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Selasa, 20 Oktober 2009

MAKAN,MAKAN...

berlalu la sudah Ramadhan,
sebulan berpuasa,
tiba Syawal kita rayakan,
dengan rasa gembira..
anak muda di rantauan,
semuanya pulang ke desa,
ibu dan ayah keriangan,
bersyukur x terkira...

lalala~salam..................
hmm...semalam aku bru blik dr jamuan Aidilfitri kat sekolah,petangnyer family aku djemput lg ke jamuan Aidilfitri kat sekolah ayah plak...alamak,camne nie!MySpacedah kenyang tp orang dh jmput,x baik kalo x penuhi undangan diorang...so, kami pn pegi jgak laa..kat sana,xyah cakap la brape punya banyak nyer makanan,tp aku pandang sblah mata je..ye la,dah kenyang,wat pe nk makan lg..
kan Rasulullah dah pesan,
makan apabila lapar,berhenti sebelum kenyang..so,aku just duduk n senyum..MySpacehuhuhu....

selagi bulan Syawal x abis,jamuan or rumah terbuka sentiasa ada kat tempat aku,kkdang rasa malas sgt nk gi,tp blle pikir orang jmput,gi jgak laa..ziarah mngeratkan ukhwah..masa jamuan hari raya kat sekolah,leh tahan laa meriahnyer..byak sgt xtiviti..kelas kitorang menang pertandingan BUSANA MUSLIM..hehehe...

pemenangnya..ATAN(FAKHRAN)!!
hehehe....

jom tgk skit suasana jamuan hari raya smk selancar..huhuhu,pic aku xleh amik bbyak coz ada masalah teknikal,MySpacemaybe lpas nie aku akan try tmbah pic..sori.....
farah,ika,n syakila..


syarifah murni.......


nie la kwan sebelah aku dlm klas,fatimah..

gadis aidilfitri..
jannah,fana,anisya,ila,tika,linda,n,mira..


kwan sekelas gak,solihen n mizwa..


kat surau..
fana,farah,ika,tikah,n ila..


at last,dpat gak pic 1 klas..
gud luck,everyone!!!

and nie plak pic masa jamuan progen kat hotel villa,segamat...


dia lg....hehehe


kurangkan kontroversi,tingkatkan prestasi,ok,layan...
pic nie ssaje je,hrap jgn amik serius k..


so,lbih kurang cmtue la suasana jamuan Aidilfitri..sori laa coz aku x dpt nk gmbarkan cmne suasana sbenar jamuan tue,tp yang pastinyer lbih kurang sama je ngan jamuan kat tmpat len..
diharapkan Aidilfitri tahun hadapan mmberi lebih byak
kenangan n manfaatnya buat kita semua..InsyaAllah..........

MySpace

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...