Selasa, 12 April 2011

UBM!!YEAH! BAKAL SISWAZAH!!! NI MINGGU ORIENTASI:)

assalamualaikum..tadi jalan-jalan mencari idea,terpandang satu tawaran..waaa..ni tak boleh jadi ni..kena take part! UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA..nak jadi warga leh kan..okeh,saya terus ke minggu orientasi ye,memandangkan hari last esok..haish~memang lambat betul la diri ini..so,cepat taip!cepat!!

NAMA:NUR FADWA BINTI DAUD

NAMA BLOG:~BUNGA KAT TAMAN TEMAN~

START BLOGGING:AKHIR TAHUN 2009!

PANDANGAN TENTANG DUNIA BLOG:saya nampak dunia blog sekarang ni makin meriah dengan pelbagai jenis manusia..bermacam-macam citarasa dan ramai blogger yang hadir dengan pelbagai kreativiti..dan saya rasa,blogging sekarang semakin mendapat tempat dalam dunia sekarang:)

PANDANGAN MENGENAI IPTM INI:waa!!saya tak pernah terfikir langsung ia akan wujud! sangat berterima kasih kepada pihak pengurusan kerana memberi peluang kepada pelajar lepasan maya seperti kami untuk menuntut di IPTM ni..dapat juga kami berkongsi segala idea.


saya ingat nak jugak ajak rakan-rakan mengisi banyak lagi kekosongan di IPTM ini:)kawan-kawan!!!jom!!! INI LAMAN WEB PIHAK PENGURUSAN OK!

(post sebelum ini> KENAPA BILA MEREKA NAMPAK JUSTIN BIEBER,MEREKA AKAN..AAAA!!!JUSTIN BIEBER!!!(BACA DENGAN NADA JERITAN YANG KUAT)


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. nice. THX for support..
    dah update dlm UBM.. keep in touch.
    #kamisemuasama

    BalasPadam
  2. salam tuan blog lawatan dari UBM
    dah follow dah jom follow balik ok
    jemput join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com
    http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    BalasPadam
  3. nizam datang dari UBM... :)

    BalasPadam
  4. melawat rakan-rakan UBM.
    jemput singgah dan follow..:)

    http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...