Ahad, 25 April 2010

~thaNKs A loT dAd!!~

aku sangat seronok!!!hahaha...sukanyer ati aku..yea!yea! dapat jam baru..yea!yea!! aku memang takleh idup tanpa jam di tangan..and aku tak tau lak permintaan aku jadi kenyataan..

"mak nak gi segamat ea??hehehe"senyuman penuh makna..
"nape?"mak tanya penuh curiga..
"jam putus..."muka penuh belas kasihan..
"so??"mukan penuh gaya wat tak paham(padahal saja nak ngusik aku!)
"hehehehehe...alaa...leh la.."minta simpati..

mak pun gi segamat ngan ayah..

"hello..wawa..duit takleh bawak keluar dari bank..bank ada masalah..nanti la kita gi sesama beli jam tue ea??"
"okeh..xpe..no hal.."

6.45 petang...

"nah amik nie..ayah belikan.."
"wahhhhhhhhhhhh...."
aku terharu..
rupenye mak ayah kelentong aku..hakhakhak..hatiku berbunga2 dapat pemberian dari ayah..
suka!!suka!!thanks dad..
.aku sayang ayah!!!



kalo diberikan 100 lelaki gagah depan aku,aku tetap akan pilih ayah untuk jaga aku..sebab..ayah paham aku,ayah sayang aku,ayah segalanya buat aku...mak pun sama!!SAYANG MEREKA!! weee:)

minggu ni aku dapat duit..rezeki..thanks frenz:)

dunia~



terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Jumaat, 23 April 2010

~gaNGgUAAn!!!~

time aku ngah study dengan khusyuknyer semalam~
aku tak tau la kenapa banyak sangat benda yang nak ganggu aku time aku ngah rajin nak study..time aku ngah malas,takde lak yang nak teman aku!!haiyaa...
nie salah aku la nie,tak tutup pintu bilik(konon nak bagi orang nampak aku study..ahaks!!)..tetiba makhluk ni masuk and terus naik atas meja..chiss!


makhluk nie!!!!

bila aku halau dia keluar,dia wat belagak dia lak..gigit2..nseb bek ko comel wahai makhluk,kalo x mmg tak lama ko!!

tengok!!!
memang gangguan!!!

tak tau berapa lama aku boleh bertahan ngan budak nie...


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

~nAK caYe kE TaK??~


ari nie aku telah mengonlinekan diri aku di facebook..da berzaman x bukak..and aku cam berminat je ngan satu mesej yang sampai dalam kantung mesej fb aku..cam best,tp xtau nak caye ke x..

Ckin NoorHasyiqin pada 23hb April pukul 2.48 ptg Balas
Assalamulaikum semua..
Tolong baca ni kalau mau generate duit..
Bgus utk student cam sy..slalu xcukup duit..
1 sen pun tak payah keluar duit..

Daripada korang on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan???
Bak kate orang "ngambihkan nyok jer"
Tp haaaa, nie die mai...sambil on9 jer, korang boleh cari duit..
Dlm masa 5 minit je, nak terangkan sal news nh yg org ramai tak tau

CATCHEYE adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat dibawah ini..

Ya, mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi
sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika
sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda
peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..

Banyak tu..kamu tak nak ke? jomlah sertai saya..benda ni 100%
percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda
free xkan tak boleh ajak..

Untuk pengetahuan anda, keahlian CATCHEYE hampir
mencecah 30,000 orang sekarang..jangan berlengah lagi..
Ini bukan mimpi n bukan penipuan..
Wa bukan along!!!wa cuma mau tolong!!! :)

Macam mana nak register:
1.klik link yg kt bwh skali...
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting
sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa yang anda perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik
reward panel
3.Anda lihat akaun anda ada RM1 (bonus) dan link anda.
4.Copy link anda dan gantikan link saya ini dengan link anda.
5.postkan
risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.
percayalah!sebab

benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)
DAFTAR KAT LAMAN WEB BAWAH NI...
FREE JE...XTIPU..
cuba tekan link kat bwh ni kalau nk tahu lbih lanjut ok..

http://www.catcheye.com.my/?r=97211

lepas aku search...agak betul la pe yang dikatakan..tapi aku cam ragu-ragu la..ade ke orang nk bagi duit sesenang camtue je kan??pelik tak??tapi kalo da betul aku tak leh nak kate ape la..terpulang..


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Isnin, 12 April 2010

~BiLa KIta beRJauhAN..~

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karena bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku

Reff:
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku di siang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karena bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku



bila berjauhan,aku tak boleh nak jaga kau,harap kau boleh jaga diri sendiri dan aku serahkan kepada Dia untuk jaga kau..harap semuanya akan berjalan seperti yang aku impikan..kalau la lagu nie aku boleh tujukan pada kau.........................


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Isnin, 5 April 2010

~ISniN YAnG memENaTkan~



wahh!!!!!!
aku tak sangka hari sangat memenatkan..
kusangka ceria sampai ke petang,
rupanya penat di tengahari:(
bila aku kaji balik..
patot la!!
jadual kelas ari nie
sume subjek yang memerlukan penumpuan yang
TINGGI!!

ditambah pulak ngan otak aku yang ngah pikir camne nak siapkan karangan yang tak siap2 lagi(tue la!time free xnak wat..degil!!)
rasa sangat serabut..jadi aku harap malam nie sumenyer will be settle...
len kali jangan wat camtue ladi ye fadwa...sangat berat hati nak menanti hari Isnin akan datang..waaa... Ya Tuhan,berikan aku secebis kekuatan!!

apapun..still smile,ok!thats the way..daaa


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Ahad, 4 April 2010

~aUwW..~


aduuuh..
rasa sangat tenang sekarang...
hujan turun renyai-renyai,jap2 lebat skit,jap2 benti..
tapi suhu tetap sejuk dalam kamar kesayangan aku ni...
sambil makan bubur segera yang aku seludup dari dapur umah aku,
sengih sorang2,
berborak ngan teddy(jgn cakap aku gila!!)
owh!i love this time!!
untuk ketenangan jugak aku da silent phone aku..
ahahaha..nasib la sape yang nak kco moment indah nie..
tapi ni xleh lelama..karangan tak siap lagi..
hehehe~

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Sabtu, 3 April 2010

~RasE cm Nak CEpatKan mASA~


tetiba aku rasa tak sabar nak exam STPM..waaa..cepat laa..aku takut aku hilang fokus..exam baru nie,pointer aku naik skit,alhamdulillah...bukan senang tau tak..aku kena berusaha lagi,...aku kena dapatkan strategi camne nak score setiap subjek yang aku amik..bukan nya banyak,4 je..tapi yang 4 tue la yang akan tentukan masa depan aku...aku nak berjaya macam orang len gak..nak rasa kehidupan kat U jugak..x aci laa orang len je yang rasa..kan? so,aku mesti bangun,bangun,bangun!!!! setakat nie sume berjalan lancar..aku tak nak tangguhkan pe yang aku tak faham,lantak mulut orang nak cakap apa,walaupun aku sedikit terkilan dengan mulut2 manusia nie,tapi aku peduli apa!!aku yang nak berjaya,bukan korang!! I NEED MY OWN LIFE!!SO,LET ME GO!!

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...