Jumaat, 8 April 2011

TRAK PIZZA TERSEMBUNYI DALAM SETIAP FILEM ANIMASI PIXER! KEBETULAN KE??

korang mesti selalu,atau pernah,atau suka tonton filem animasi yang diterbitkan oleh Syarikat Penerbitan PIXER kan? macam Toy's Story,Finding Nemo,Monster Inc,Wall-E dan lain-lain.. tapi korang pernah perasan tak yang ada satu trak pizza iaitu trak Pizza Planet yang akan wujud dalam setiap filem ini?perasan tak?perasan tak??tak?jom test tengok!

psst..ada yang senang nampak,ada yang korang kena zoom in dan zoom in lagi untuk nampak, tapi yang pasti,ia tetap adaaa~~(nada misteri)

hidden pizza truck01 A Hidden Pizza Truck Present In Every Pixar Movie!

hidden pizza truck02 A Hidden Pizza Truck Present In Every Pixar Movie!

hidden pizza truck03 A Hidden Pizza Truck Present In Every Pixar Movie!

hidden pizza truck04 A Hidden Pizza Truck Present In Every Pixar Movie!

hidden pizza truck05 A Hidden Pizza Truck Present In Every Pixar Movie!

hidden pizza truck06 A Hidden Pizza Truck Present In Every Pixar Movie!

hidden pizza truck07 A Hidden Pizza Truck Present In Every Pixar Movie!

hidden pizza truck08 A Hidden Pizza Truck Present In Every Pixar Movie!

hidden pizza truck09 A Hidden Pizza Truck Present In Every Pixar Movie!

hidden pizza truck10 A Hidden Pizza Truck Present In Every Pixar Movie!

kan?hurmm..ke kedua-dua syarikat ni ada hubungan sulit..perrgghh ayat..

p/s:seronok tengok filem kartun daripada PIXER,cantik dan banyak sangat pengajaran.. terutama FINDING NEMO!!sape setuju,angkat tangan macam saya~hikhikhik..

(post sebelum ini> KENAPA DIA YANG KORANG CARI,BUKAN AKU? )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

6 ulasan:

  1. cite yg paling best setakat ni toy story kot..dari yg 1st lagi layan cite ni

    BalasPadam
  2. hazwan:betul jugak yg tu..yg no 3,last dia cam sedih skit kan.. nanges woo masa andy tinggalkan toys dia:(

    BalasPadam
  3. maybe pizza tu penaja kut?? hahaha...suka tgk jgk...otak still otak kartun lagi ni...

    BalasPadam
  4. nie mesti layan semua cerita disney kan.. hehe.. btw, tak perasan pn ada bnda tu.. :)

    BalasPadam
  5. aah.. semua filem pixerada kan.. npe ek.. pizza 2 syarikat pixer kot.. haha

    BalasPadam
  6. kak zuneta,miszy dian:yup!!hidup filem animasi!weee~

    ibnushukran:maybe kot..tp senyap2 je dia promote kan..haha

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...