Sabtu, 9 April 2011

KASUT SUPERB SEPANJANG ZAMAN!! SANGGUP KE PAKAI??

jumpa something untuk korang..ok,sebelum tu,maaf la kalau selalu post yang macam ni,tapi tak kira,nak post jugak:) pernah tengok kasut yang buat korang toleh dua kali nak tengok?yang ni rasanya,kalau ada orang pakai,korang akan toleh lima,enam kali..kompem!!check this out!

*pic sebenarnya besar,tapi kecilkan untuk kemudahan anda,takde la penat nak scroll kan?hehe*

dare to wear01 Dare to Wear

dare to wear02 Dare to Wear

dare to wear03 Dare to Wear

dare to wear04 Dare to Wear

dare to wear05 Dare to Wear

dare to wear06 Dare to Wear

source

dare to wear07 Dare to Wear

dare to wear08 Dare to Wear

dare to wear10 Dare to Wear

dare to wear09 Dare to Wear

dare to wear11 Dare to Wear

source

dare to wear12 Dare to Wear

dare to wear13 Dare to Wear

dare to wear14 Dare to Wear

dare to wear15 Dare to Wear

dare to wear16 Dare to Wear

dare to wear17 Dare to Wear

dare to wear18 Dare to Wear

source

dare to wear19 Dare to Wear

dare to wear20 Dare to Wear

dare to wear21 Dare to Wear

dare to wear22 Dare to Wear

dare to wear23 Dare to Wear

fuhh~maaf lagi sekali kalau tetap buat korang penat nak scroll.. tapi dalam banyak-banyak,mana yang korang suka?haa..pilih!pilih!!dua singgit:)

(post sebelum ini> MENANG CONTEST SEUNIK NAMAKU! )

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

5 ulasan:

  1. peliknye kasut..mcm geli je kaki nak pakai..hahaha..buat hiasan leh la kot..

    BalasPadam
  2. tak tahan tengok kasut yg banyak bulu tu.
    ade ke org nak pakai.
    hehe =)

    BalasPadam
  3. idanurfieyda:aah kan,daripada wat pakai,baik wat hiasan,da kompem2 sume tu mahal

    BalasPadam
  4. kami dan mereka:kalau da minat,diorang pakai je,tapi saya taknak..haha

    BalasPadam
  5. haha..terbaik^^..ade satu atau dua gmbr yg same^^..
    (FAHAM2 JE LA...)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...