Isnin, 4 April 2011

PERISTIWA BEST DALAM ABPBH 2010!!

salam keindahan dunia:)

wah,wah...start malam ni semua post pasal pemenang ABPBH 2010 ye..so,tak nak dah cerita pasal tu sebab semua dah sedia maklum..nak kongsi beberapa peristiwa best(bagi aku) yang berlaku sepanjang berlangsungnya ABPBH 2010..check this out!!

1.gandingan mantap Zizan,Raja Azura,dan Syarifah Shahira!!terbaek dari ladang!!

2.tertarik dengan ucapan Shahir apabila menang anugerah Penyanyi Lelaki Popular..
"ini adalah anugerah dari peminat untuk saya,dan peminat adalah anugerah dari Allah untuk saya!"

3.Anuar Zain!!! cair bila dia menyanyi lagu Sedetik Lebih

4.banyak berlaku aksi sindir-menyindir antara artis..jahat tau mulut..kena saman nanti tak tau ye!

5.pertama kali Zizan serius dalam berkata-kata di hadapan awam!!macho betul!! betul-betul nampak yang dia tak terduga untuk terima anugerah PelawakPaling Popular..tahniah!!

6.Johan dan Usoop keluar..kelakar gile!!semua tagline keluar..sampai zizan tak terkata dah.. lagi best bila Usop cakap "sape setuju,angkat tangan macam saya" dan satu dewan angkat tangan macam dia!!hahaha

7.persembahan terakhir Dato' Siti Nurhaliza.. terserlah lagendanya..dalam banyak-banyak persembahan,persembahan beliau paling mantap,walaupun orang lama,walaupun banyak gerakkan tangan je,walaupun nyanyi lagu-lagu lama je..tapi yang tu paling memukau untuk malam tersebut..macam ada aura dia kan??suke!!


p/s;tambahan..best bila si kacak berpakaian serba putih!!weee~~suke!suke!! teka siapa!!!

(post sebelum ini>GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA! )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

5 ulasan:

  1. mmg paling best ABP kali nei..suke sesgt sam menang..;))

    BalasPadam
  2. asyraf muslim @ ustaz amirul..
    dah la sume loghat negeri kuar..

    BalasPadam
  3. didot:aah..setuju sangt dia menang!!hoyeah!!

    meowww:hihihi...terpesona~~

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...