Rabu, 30 Mac 2011

WALAWEH!POST ENTRY PAKAI IPHONE!!

Hikhikhik..agak jakun di sini bila aku berjaya login blogspot guna iphone..ingatkan tak lepas..jari pun dah semakin arif nak bermain dengan benda ni..tengah cari macam mana nak masukkan pic dalam post..weee~teruja yang amat sangat.. ok,pendek je la entry ni sebab nak gi discover banyak benda lagi.orait!!!! *errmmm..macam mana nak buat perenggan baru nih?!haish~* p/s:blog aku kelihatan lebih comel bila dalam iphone..ahaks!!

Ok,dah berjaya!!



Align Center


:) credit to my father!

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. bestnye, nak update blog guna hp jugak tapi xde iphong, hehe

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...