Selasa, 15 Mac 2011

BEN ASHAARI:BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

BANNER BEN ASHAARI

salam keindahan dunia:)

nak join segmen dari otai blogger,INCIK BEN ASHAARI!!!wee~

SILA CERITAKAN LATAR BELAKANG ANDA..
>nama saya NUR FADWA BINTI DAUD,tahun ni umur dah 20!waaa!! saya anak ke-2 daripada 7 orang adik beradik,i'm the only princess among us:)nggeee~ lahir di SEGAMAT,JOHOR..emm ada lagi ke nak bagitahu,takde dah rasanya..

PROFESION ANDA SEKARANG..
>penganggur terhormat kat rumah..bukan..bukan..actually baru habis STPM,dah dapat result(3.5 je pun)..tengah tunggu tawaran IPTA..doakan masa depan saya:)!!

BLOG FAVOURITE ANDA..KENAPA?
>...CIK EPAL!!!!weee~ sebab suka baca entry beliau yang sempoi..;D

BLOG YANG ANDA TAK SUKA NAK MASUK..KENAPA?
>tak banyak..skit je..tapi tak nak mention kat sini..tapi blog yang jarang update pun tak suka jugak,dan blog yang asyik cerita tentang pasangan dia je..yang couple la,yang dah kahwin tu tak kisah sangat..;)

IMPIAN ANDA TERHADAP BLOG ANDA
>buat masa ni,harapan masih ak terlalu tinggi,sebab saya pun bukannya tergologn dalam golongan yang bijak menaip..hanya mengharapkan blog saya akan kekal dengan pelbagai info yang menjadi rujukan ramai..(wah!skema ayat tuh!!)

p/s:sempat tak nih?pukul berapa dah?!!

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

  1. selamat berkenalan ye....
    sy blogger kl...
    jom jadi member nak??

    BalasPadam
  2. blog walking =)
    salam prkenalan
    http://hannahapparel.blogspot.com/

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...