Rabu, 16 Mac 2011

MASIH BELUM SEMPURNA

salam keindahan dunia:)

masih ingat lagi apa yang berlaku minggu lepas..YANG INI! ya,sekarang,seperti yang dilihat,dah tukar sikit,tapi masih tak sempurna lagi..aku pun tak puas hati lagi..waaa..kalau tak cantik,cakap tau...jujur je..:) kali nak buat simple dah la..tak lah lambat loading,taklah lama nak tunggu,taklah penat nak baca panjang berjela-jela kan?kan? ni mengikut nasihat otai-otai blogger yang lain..chewah!!

p/s:dah mula belajar menjadi anak murid yang baik:D


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...