Sabtu, 5 Mac 2011

JOM SEMAK STATUS KELAYAKAN PROGRAM DI IPTA

salam keindahan dunia..haaa..start sekarang,nak tulis blog ikut perenggan lah,asyik center jek..
orait!KEPADA PELAJAR LEPASAN STPM,SPM,DAN MATRIKULASI KPM!!ini sesuatu yang penting untuk anda..anda boleh membuat semakan syarat kelayakan program IPTA mengikut kelayakan AKADEMIK anda.
tapi untuk pelajar lepasan SPM,belum boleh buat semakan lagi sebab korang tak dapat lagi kan result korang?haaa..tunggu dah dapat nanti,baru adik-adik boleh semak ye..

bagaimana?? jom terbang ke page UPU..KLIK SINI YEK!!

dah dapat?ia akan kelihatan seperti ini kan?



haa..jadi,isi semua maklumat yang diperlukan..seterusnya anda akan diminta untuk memilih IPTA mana yang anda mahu.pilih saja IPTA yang menjadi idaman anda siang dan malam.

next,download la file yang diberi,dan anda akan didedahkan dengan kelayakan anda dalam program IPTA tersebut MENGIKUT PRESTASI AKADEMIK ANDA!

ini antara contohnya:)

*ya,IPTA idaman aku,USM!!*

jadi,anda boleh melihat program mana yang sesuai dengan anda,dan bolehlah membuat permohonan DI SINI!! kepada yang ingin memohon di USM,KLIK SINI PULAK YE!!

alhamdulillah,semua kos yang aku mohon dari pelbagai IPTA,semuanya layak.. ALHAMDULILLAH.. tinggal nak terima keputusan sahaja:)
*DOAKAN MASA DEPAN AKU*

ok,semoga anda semua berjaya mencapai cita-cita anda,semoga kejayaan sentiasa mendampingi kita selamanya..AMIN~
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...