Sabtu, 19 Mac 2011

REMY ISHAK MENANGIS SEBAB ALYAH?!!

MEREKA berdua mungkin pertama kali dipertemukan namun perasaan cinta yang terbit daripada gerak tubuh mereka mampu dirasai oleh kita yang memandang.

Dengan erti lain, keserasian antara si jejaka yang datang dari dunia lakonan dan si perawan dari pentas nyanyian, begitu terserlah dalam menghidupkan sebuah lagu yang sangat indah.

Kata Remy, selepas mendapat CD Kisah Hati daripada Ghaz, dia tidak lagi berfikir dua kali kerana kebetulan meminati Alyah.Malah pada babak akhir, Remy menitiskan air mata kerana tersentuh dengan lirik lagu itu dan penghayatan Alyah yang meraung-raung.

Bagi Alyah, kesudian Remy muncul dalam muzik videonya sangat disanjung tinggi kerana dia sendiri meminati pelakon filem Cun! dan Nur Kasih itu.
HANYA ILUSI...Remy muncul sebagai roh yang mendampingi kekasihnya lakonan Alyah.
HANYA ILUSI...Remy muncul sebagai roh yang mendampingi kekasihnya lakonan Alyah.

INFO SEPENUHNYA
.....................................................................................................................................................................

walaweh~ dah berlakon dalam video klip pulak..haish,si hensem nih...tapi macam pelik je kan semua pakaian Alyah...lalalalala
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...