Selasa, 29 Mac 2011

KALAU AKU JADI PENANDA KERTAS,AKU DAH HANTUK KEPALA KAT MEJA!!


korang tau tak,memegang tanggugjawab sebagai penanda kertas soalan bukanlah mudah,di samping kena tanda beratus-ratus set jawapan,kena beli berpuluh-puluh pen merah,kena set masa yang tenang untuk menanda..tapi! ia akan menjadi leih tertekan bila berdepan dengan jawapan yang SENGAL macam ni..sabor je lah(intonasi si gemuk dlm kak limah balik rumah)


gila ah!!


soalan yang sengal ke budak ni yang sengal??


ok,FAIL!


pengaruh anasir luar..

korang ni nak amik exam ke tak nak??!!

p/s:ni soalan math,nanti aku post untuk subjek lain pulak..
update!! INI SAMBUNGANNYA:)

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...