Rabu, 16 Mac 2011

AWARD UNTUK INCIK SHAIZHAR!!!

salam keindahan dunia:)

hari ini dapat online waktu tengahari,pagi tak sempat..huuu~ tapi sangat suka hati sebab follower dah mencecah 300 orang!!!alhamdulillah..walaupun taklah sebanyak BEN ASHAARI, CIK EPAL..ribu raban seh followernya...

siapakah yang sanagat baik hati itu,menjadi follower saya ke-300?? siapa lagi kalau bukan INCIK SHAIZHAR!!!! weewwiiitttt~ pom!pom!! bunga api meletup~

THANKS A LOT!!!!so, ini award untuk incik,maaf sebab takk seindah mana,saya daif skit bab-bab edit gamar..ngeee~



terkilan sebab tak sempat printscreen 300 follower..mula-mula sedar dah 300,excited nih nak printscreen,sekali bukak balik,dah jadi 302 orang..dah rasa macam popular pulak..kahkahkah.. ok,cepat buat muka..

anyway,semoga semua persahabatan yang terjalin,akan kekal erat,walau kita semua tak pernah bersemuka...chewah,ayat!!

p/s:lepas ni nak tunggu 400 pulak,haii..bila la agaknya...

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. terima kasih daun pandan
    (x suka daun keladi sebab gatal)

    alaaaah.. ingatkan menang top up rm300 ringgit (ha ha ha berangan) wah! byknya 300 lemon dah... hu hu.. blog contestku baru 200++

    apa pun tq untuk anugerah 300 itu.
    mungkin dah rezeki kot. baru hari ini tergerak nak follow. x perasaan pun yg ke 300.

    apa pun TQ yek!

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...