Jumaat, 18 Mac 2011

FOBIA CINTA CERITERA MANIS

salam keindahan dunia:)

jalan-jalan dalam youtube,jumpa ni...kawan-kawan aku cakap sweet:) *aku?*




ececece~ ok la..boleh tahan la sweet dia..jalan cerita ni lebih kurang cerita zaman sekolah aku..hahaha..kan dah kantoi aku pernah minat orang..alaa..biasalah,normal..tapi aku minat dari jauh je,tak berani bagitau,MALU..ahaks!!haii..kadang-kadang bila kenang balik zaman lampau,seronok jugak kan..hurmmm~~~~

p/s:semua video dari CST PRODUCTION sweet kan,sebab pic cantik:)SUKA!!

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...