Jumaat, 18 Mac 2011

1ST POST:PERMULAAN

salam keindahan dunia:)

hari tu pernah cakap nak buat review untuk post-post yang lama bila post dah cukup 300.. hahaha.. sekarang baru boleh start..ok,jom mula dengan post yang pertama aku taip sejak menceburi bidang blogging..


pendek kemetot je..sebab tak tahu nak tulis apa..*malu* alaa..orang baru kan... masa ni just testing nak post...kalau tak silap aku,masa aku post ni,aku baru dapat result SPM yang biasa-biasa tu.. nampak macam ada kekecewaan kan di situ:)

so,selamat melayan anak sulung aku yang pemalu tu:D
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...