Rabu, 23 Mac 2011

SENARAI PESERTA 1ST GA 2 TAHUN BUNGA KAT TAMAN TEMAN!!

salam keindahan dunia:)

saya nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi menyertai GA pertama saya ni,walaupun hadiah tak seberapa,tapi thanks sebab sudi memeriahkannya..walaweh..target sikit je,tapi ramai yang join..nak kena tambah hadiah nih!! (belek-belek duit ada extra tak)

okeh,saya dah terjah semua peserta,dan tinggalkan komen,ada yang tak boleh komen sebab saya disekat T____T~~

cek nama anda semua ye,no tidak boleh diubah!!:D

1. KAKNGAH
2.MY SHAIZHAR BLOG CONTEST
3.ANIM
4.NADIAH
5.FIEDA
6.FIRAS CT
7.MAMA RAYYAN
8.FADZILLAH KAMARUDDIN
9.~EMMIE~
10.JIEDA
11.MRS F!ZA
12.CUTE MUM
13.IZAN ISHAK
14.DIDOT
15.ZIE
16.MISZY DIAN
17.NANAKIMIE
18.AKIEZECKY
19.NANA
20ROSSRAZIF@MAMIKHALIS
21.NAURAH NAWWARAH
22.CEMPAKA KUNING
23.EIJA ZAQUAN
24.R.O.S.I.E
25.BAMBAM
26.JEEHA
27.FARANEM NORDIN
28.ZAIKULIM
29.PRINCESS DELIZA
30.MAMA ZHAFRAN
31.LENNMOMMACHUBBY
32.ASLEENDA
33.MYRA JAY
34.NOOR FATIN
35.PZAH
36.MAMA DARWISH
37.~~@LYCI@~~
38.LISA
39.HANA KIRANA
40.KAK YONG
41.EILABELLA
42.MAIZURA
43.~CHOCOLATE STRAWBERRY~
44.CIK AZIZAH
45.CHARA
46.CAHAYA
47.SYUFAA
48.ZALINA
49.UMMU UKASYAH
50.NSALWA ISHAK
51.AZURA SAMSUDDIN
52.ZUE ANNALEEYA
53.NURUL_ANWAR
54.UMILIZA989
55.EB EZRIN
56.IKA PUK PUK
57.AZUEENSAMSURI
58.AZATIESAYANG
59.IEDA
60.ILUVCAT
61.ADLIN A.K.A KYRA MOM
62.THE GIVEAWAYSTUFF
63.TIEFAZATIE
64.ZUNETA
65.SHERA HAIFA
66.MRS. ASIDA
67.CIKANNA
68.NABILA MEDAN
69.IBU AYRA
70.TAUFIDRIS
71.SOFIAHB
72.ADYSHARIZ
73.INSCOLLECTION
74.TINA OTHMAN
75.OSHIN MAMA
76.INASEPI
77.SAKINAH
78.NEEDA
79.SARAH
80.CIK TK
81.QARD
82.LILI
83.MISZ LOVELY
84.IDA
85.FARHANA
86..:SWEET HONEY:.
87.MISSZ
88.ERAWATIE
89.SYAKILA
90.NORMA AZURA ISMAIL
91.HUDA
92.MOGY
93.AIN FRENKY N BLOG
94.MYA ARISSA
95 SHIDA SAJE
96.MISS LANIE AND PANDA (x jmpe link)
97.MY AISY
98.OGY
99.AZZAH
100.JUNIZA
101.LULU CALDINA
102.*AZNI*
103.KEYPHOCEE
104.AYA ARIEL
105.FAWLIN
106.CIK SARA ASPALELA
107.CIK AINA
108.FATIN DHIRA
109.SYUHADA
110.SHIN SUNG
111.NOR SYAFIQAH
112.ERYZI
113.MISS EIZA
114.CIK PARI
115.SHAFIAYS
116.MAS
117.♥CUTEMUMMY ♥
118.AZLEEN
119.RYN BAHARUN
120.ANAIHA YUSOF
121.ARA NAZ
122.CIKPUANHADY
123.ALEESYA'S MUMMY
124.LYA MAMA ASYA
125.CIK ANNE
126.ISMI LADYJAJA
127.MYFARAFLK
128.KYRA_G
129.INAHASAN
130.ROSILAHI
131.AIENZY
132.ZURAINAH
133.ZURA_HABIB
134.NUR
135.DZAFIRA

*dalam kurungan tu mungkin ada yang terkurang,sila cek balik ye,kemudian inform kat saya.kalau tak nama anda mungkin terpaksa dibatalkan sebab kalau tak cukup syarat,agak tak adil bagi peserta lain..kan?:) take note ye semua!*

orait..fuh~~~siap..sila cek nama anda,kalau takde,cepat-cepat komen kat entry ni,supaya saya boleh betulkan dan tambah power spec saya..ngee~
insyaAllah takde yang tertinggal sebab dan buka mata sebesar yang mungkin...
ada banyak lagi masa untuk join kepada sesiapa yang belum join(peliknya ayat)..senarai ni akan diupdate selalu setiap kali ada penyertaan baru:)
thanks-goldstar
THANKS A LOT SEMUA!!!!!!!!!!!!!!

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

22 ulasan:

  1. ALHAMDULILLAH NAMA KU TERSENARAI...
    harap2 tuah ada untuk aku...
    pertanyaan?xder free gift ke untuk peserta terakhir....heheehhehh..kerana,akulah yang terakhir ke-54

    BalasPadam
  2. ada dlm senarai.
    no. 1
    [sambil angkat tangan & lompat bintang]

    BalasPadam
  3. syufaa,chara:hehehe..gudluck ye!!;D
    umiliza:hehehe..mungkin ada,tp kne tnggu smpai 10 april:)
    kakngah:nak lompat sekali,mana tau ada hadiah extra kan?kan? (angkat kening) :)

    BalasPadam
  4. singah tgk senarai peserta..
    okey ada..no 23..
    hope ada rezeki disini..:))

    BalasPadam
  5. ok dh ada nie nama ifa..=)..tq!

    BalasPadam
  6. okeh nama shera dh ada kt c2..
    TQ~~~

    BalasPadam
  7. alhamdulillah...ada no terakhir ketika ini...hihiii

    BalasPadam
  8. yeayyy..hope no.105 itu bertuah.hehehe

    BalasPadam
  9. Yeayyy3 ! Cik Aina trsnarai ;)

    BalasPadam
  10. yea....ad dlm snarai...heheh

    korang jom join giveaway sy plak

    http://ciksaraspalela.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  11. no 112= id follower = master_excel99

    BalasPadam
  12. id foolower = master_excel99


    id follower tu yg kita follow tu kn???hukhukhuk

    BalasPadam
  13. HEHEHE.... Dah ada..dah ada....dah ada.. kat no 118. cayuk!!
    Gud luck to me and to u all guys!!!

    BalasPadam
  14. yay..ada..hik3..sukanye..^_^

    BalasPadam
  15. yea dah ada nama mummy..no 123...cantik no tu...

    ooo gajah tu nama ellie ek..hehe mummy nk g carik la..citer kartun ke? tajuk ape ek..trigin nk bg princess i tgok..

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah ada nama sy...133

    BalasPadam
  17. 120 susah la juga sebab random selalunya tak pilih no genap kan ;) tpi takpe saya skong kamuuuu

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...