Selasa, 29 Mac 2011

HOYEAH!ANGRY BIRDS DAH ADA MOVIE!JOM TENGOK!!

ahah!!aku tau korang kenal kan game ni..ANGRY BIRDS!! aku kenal game ni from my brother forever,INCIK ARD:) thanks bro.. haa..game ni dah ada movie dia,tapi tak diwar-warkan lagi..pepandai la korang gode-gode dalam youtube tu yek:)





tak faham kenapa si hijau 'oikk..oikk' yang jadi jahat..


si buncit berani mati!


sebelum..


hoyeah!!berjaya!!

ni pun dapat dari along jugak..kelakar sebab diorang macam serius..selamat melayan ANGRY BIRDS!


:)

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. Its not a real movie ..Its just a parody! JUST FOR LAUGHS! :)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...