Ahad, 13 Februari 2011

TERIMA KASIH SAYANGKU


salam keindahan dunia:)
hari ni terima something daripada
ini dia!!!


THANKS DEAR:)

actually tak tau pun yang aku follower dia yang ke-200
sebab aku follow dia cause rasa cam blog cik manis
seronok untuk dibaca..
well dear,i'm actully love your blog..
keep it up!

and..cik manis ada buat review for me..
cik manis tanya,agak2 apa maksud HAKUNA MATATA
yang bertepek kat banner aku tu?
maksudnya ialah...
EVERYTHING WILL GONNA BE ALRIGHT:)

pernah dengar kan lagunya dalam filem
LION KING
Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy Hakuna Matata!
so,itulah maksudnya..
aku ambil ayat ni sebagai pegangan hidup..
ingat,walau apa pun yang terjadi,baik atau buruk,
kita jangan cepat putus asa,mengalah..
sebab InsyaAllah,semuanya akan jadi baik..
Tuhan takkan biarkan hamba-Nya terus dalam kesusahan..
sedarlah,sedangkan langit yang luas,
Allah mampu jaga,
inikan pula kita yang kecil,
Dia tidak akan lepaskan kita kepada sesuatu yang
kita tak mampu hadapi:)

anyway,THANKS A LOT
jom terjah rumah beliau!!
:)
:)
:)

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...