Isnin, 21 Februari 2011

SIAPA DAH DAPAT RESULT STPM?TAHNIAH YE!!

salam keindahan dunia:)
orait!
semua dah tahu kan hari ni result STPM diumumkan..
semua calon STPM berdebar..
dan salah seorangnya adalah AKU!!!

aku dapat berapa?
ish..RAHSIA..
nanti cakap aku takbur pulak..
tapi apapun..
ALHAMDULILLAH..
THANK YOU ALLAH!!

InsyaAllah aku akan teruskan langkah aku ke salah satu U di Malaysia nih..
korang,thanks!aku tau korang doakan aku kan?
terima kasih sangat-sangat..

disebabkan rezeki yang Allah dah limpahkan pada aku..
aku dapat ni..


ALHAMDULILLAH...
*tapi tak tentu lagi,kalau ada rezeki,terpacak lah kaki aku kat USM..INSYAALLAH~*

kat sini,aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada

>mak dan ayah yang merupakan sumber inspirasi aku..
mak dan ayah punca kenapa aku masih bertahan sampai sekarang..
WAWA SAYANG MAK NGAN AYAH!!!!!

>family!!
adik-adikku,ALONG,saudara mara..sume2 yang aku sayang sangat2..

>CIKGU-CIKGU!!!
Ya Allah..kerana merekalah aku sampai ke tahap nih..
aku rasa macam nak selalu dok kat sekolah tu,nak cakap terima kasih berjuta-juta kali..
SAYA SAYANG CIKGU SUME!!!

>kawan-kawan!!
korang,aku sayang korang,aku rindu korang!!
kita jumpa kat U ye sume!!
INSYAALLAH~

insan inilah pembakar semangat aku dari dulu sampai sekarang..
insan ni selalu ada bila aku jatuh dan naik..
insan ni selalu ada bila aku perlukan bantuan..
insan ni selalu bawa ceria kepada aku setiap pagi..
cikgu,SAYA BETUL2 HARGAI KEWUJUDAN CIKGU DALAM HIDUP SAYA..
sekarang saya tahu kenapa saya tolak tawaran UDM dulu,
sebab..
ALLAH NAK TEMUKAN SAYA DENGAN CIKGU..
semoga Dia membalas segala pengobanan cikgu selama ni..
(saya rindu nak tunggu cikgu kat kereta setiap hari)
*i'm crying:(*

akhir sekali..
doakan masa depan aku ye semua..

yes!!!

:)

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

6 ulasan:

  1. @Zqah Ismail
    thanks sgt2..
    insyaAllah saya akan usaha yang terbaik:)

    BalasPadam
  2. Welcome t0 USM..the 5 stars University..
    he3~
    saje2 jer nak pr0mote USM..

    BalasPadam
  3. @nurul_diya m. nor al-haj
    thanks akak:) insyaAllah ada rezeki,saya akan ada kat sana..InsyaAllah~ :)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...