Selasa, 15 Februari 2011

GIRL'S GENERATION VS SUPER JUNIOR

salam keindahan dunia:)
wee~korang mesti kenal kan
SUPER JUNIOR??
kan?kan?
tipu la kalau tak kenal..
group ni kira popular la gak..
bukan gak,tapi memang popular pun..
tapi sepopular diorang,
aku tak minat pun..
hahaha*kejam*
not my taste la..

oh,GIRL'S GENERATION pulak?
ni lebih kurang jugak la ngan SJ..
pun aku tak minat..
tapi sume comel-comel seh..
biasa la..Korea..(betul ke?)


so,tadi layan youtube..
aku tau aku ni lambat skit
bab-bab Korea ni..
tapi tak kira..
nak tunjuk jugak..


ok,mula-mula korang tengok ni dulu..


dah?
ok,tengok ni pulak...


hahahaha..
comel kan??
gila cute la diorang ni..
macam tengok show mak nyah..
kahkahkah...
tak kisah la tu SJ ke tak,
yang penting,
AKU KETAWA..
korang?
tak??ok,fine!!

p/s:SJ brape orang ye?macam sikit je dalam video tu..
hurrmm...


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

6 ulasan:

  1. kawan cik pulau suka sangat dekat SJ ni..
    sanggup keje part time semata-mata nak kumpul duit nak beli tiket konsert msa SJ datang msia dulu..
    perhh... memamg mantap r..huhu

    BalasPadam
  2. dear, emailkan ahkak fullname, address, dan no hp to karipapsayur@gmail.com

    nnt ahkak nk pos

    BalasPadam
  3. hehe.. minat girl generation yerk?

    tengs sudi join blog list aibaks.. tapi de masalah dlm alamat url balqis lar.. leh bagi alamat yang lain tak?

    BalasPadam
  4. sume anggota suju ade 13 orang....tp kalau masuk sub group kat china yang di panggil suju M ade dua orang chinese tambah 2 orang ...so sumanya 15 orang....^^

    BalasPadam
  5. cdahae:owh...gitu ye..
    wah,mesti awak mnat suju ni kan?kan?kan?hehehe
    diorang smart!!

    BalasPadam
  6. Fadwa...yup memang minat sangat kat dorang...tp minat tu berpada-pada la....tp ikut fanclub jugak yg kena panggil E.L.F.(everlasting friends) ^^

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...