Selasa, 8 Februari 2011

KECANTIKANKU DINODAI:(

salam keindahan dunia..
waaaaaa........
sangat terguris hati aku nih..
sekian lama aku pertahankan..
tapi akhirnya dirampas jugak..
chis!!
lelaki mana yang harus aku persalahkan kalau bukan lagi DIA!
sedih sangat tau tak..
huuuu~
mak cakap jage elok-elok..
tapi~~~~~~~

tengoklah kesannya selepas aku minta lelaki tersebut
untuk bertanggungjawab atas perbuatannya..

waaa...
INCIK MEOW dah pecah!!!
penat aku jaga..
apa?apa?
korang jangan pikir lain la..
THINK POSITIVE..
ok,korang tak suka,fine!!

sapa punya angkara lagi kalau bukan mamat nih!
ya,adik aku..
hensem tak?
haip!haip!!takde sesiapa yang boleh cakap dia x hensem..
except ME!!
hahaha(evil laugh)

nasib baik dia pandai baiki..
kalau tak dah lama kena cepuk ngan aku..
takpe
INCIK MEOW masih mampu tersenyum even telah dilukai
big claps for INCIK MEOW!!
weee~

actually ni pemberian dari sahabat aku dunia akhirat
sempena besday aku yang 16 tahun..
Nurul نورول
huuu~

tapi,dengan kekreatifan INCIK ALONG,
jadi santek:)

jom layan pic kat rumah beliau..

;)

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...