Jumaat, 11 Februari 2011

KENAPA MALWARE?!!


salam keindahan dunia:)
sejak kebelakangan ni..
bila masuk je dashboard,
tetiba keluar menda alah ni>>


aku pun..
"aik!!ada virus ke lappy nih??!!"
rasanya incik Avast! dah setelkan kerja dia..
ke dia tak buat kerja?!!
nak kena potong gaji nih!!

tapi lepas baca apa yg tertera tue,
baru paham..
ada yang kena tapis la..
alaaa..
camne ni,aku dah la suka gak blogwalking kat blog tu...
sebab blog dia best gak..
sempoi,and kelakar..
kesian INCIK TUAN BLOG TU
(aku tahu nama dia,tapi aku lupa..ngee~)

bila try tanya incik google..
dia bagi nih..

klik 4 enfagrow:)

haa...
agak sedih la..
sebab salah satu blog kegemaran dah kena sekat..
patut la dia buat entry
"Separuh Followerku Pergi"
(nyanyi ikut lagu Anang tau!)
tapi,aku tak sampai hati nak unfollow blog nih..
walaupun tak boleh bukak langsung:(

dengar khabar dia nak buat blog baru,
kalau INCIK EMPUNYA blog
"merepek semata-mata"
baca entry saya nih..
bgtau la link baru tue ye..
nak follow..
bukan apa,seronok baca
hasil penulisan dia..
walaupun dia kata
'merepek semata-mata'

p/s:ada cara tak nak atasi MINAH MALWARE nih?

update skit:woo!aku dah ingat nama dia!
INCIK TOPEX..
(halal ye tulis camni,mesra skit,chewah!)

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...