Jumaat, 11 Februari 2011

KAKAK MENANG!!

salam keindahan dunia:)
hari ni keluar dah result contest MAWAR UNTUK SUAMIKU..
hahaha..
ops,ops!!
aku tak menang pun..
sebab ayat aku biasa-biasa je..
orang kata apa..
takde soul bila baca..
mungkin sebab aku masih tiada siapa2 di hati ku..
*tteeeeeeetttt!!!*

hahaha..
so,nak tak sape menang?
haa..
KAK FARAH menang no 3 seh!!
cayalah!!
hohoho..
jom la baca entry dia..
terpaku aku baca..
tu yang awal2 aku dah tarik diri..
apa?
kenapa aku tak mentionkan yang no 1 dan 2?
sebab aka tak kenal..
kalau KAK FARAH aku kenal la..
bakal kakak ipar aku..
kikikiki..*bangga*

so,kiranya entry dia tu untuk ABANG aku la..
lagipun dia yang ajak aku join contest tu..
hihihi~

diorang sweet seh!
(along,jangan terlalu bongkak dan takbur..hahaha~)


letak pic banyak skit..:)
(kak farah,wawa PINJAM ek pic ni..hehe)

so,tahniah kak!!!
semoga apa yang dirancang akan menjadi realiti,
semoga apa yang bakal berlaku akan terus menjadi yang terbaik
untuk anda berdua:)

p/s:betul ke takde sesiapa di hatiku??
teka!!!

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. waaaawaaaa! thank you!!
    seronok first time join, first time memang walaupun bukan 1st tapi tak kesah punnn..hehe...
    wawa pun isyaAllah murah rezeki punye, banyak lagi peluang lain.. ^__^

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...