Ahad, 6 Februari 2011

SELAMAT HARI LAHIR AYAH!!!!!!!!


salam keindahan dunia:)
jam dah pukul 12 lebih..
tarikh dah jadi 06/02/2011
ya!hari lahir ayah!!

ok,sedia...
SELAMAT HARI LAHIR,AYAH!!
YANG KE-46..(muda lagi ok!)

DEKAN tu..nampak tak??

ingat lagi wish tahun lepas untuk ayah?
yang KAT SINI..
ya,itu ada amik dari along,
kikiki..sori along..
kali ni i buat sendiri okeh!

untuk ayah,
wawa doakan supaya ayah sentiasa sihat,gembira,
dan sentiasa dilindungi-Nya..

terima kasih atas segalanya..
SEGALANYA..
ayah tahu kan ayah adalah ayah yang terhebat?
kalau wawa dilahirkan sekali lagi,
wawa tetap nak ayah jadi ayah wawa..
pernah orang cakap,
'wawa,ayah ko nampak garang la"
dan wawa akan cakap,
"ko tak kenal sape dia yang sebenarnya..aku anak dia,aku lebih tahu,ko jangan nak pepandai cakap ea"

wawa tahu,ayah akan buat apa saja
untuk buktikan yang ayah sayang anak2 ayah..
dan ayah tahu yang
ANAK2 AYAH SAYANGKAN AYAH..

wawa minta maaf sebab sebelum ni atau mungkin jugak lepas ni,
wawa tak pernah buat ayah bangga..
macam anak2 ayah yang lain..
tapi satu yang wawa tahu..
ayah tetap sayang wawa..
dan..
WAWA AKAN SELALU SAYANG AYAH..

semoga kita sekeluarga bahagia sentiasa:)
my lovely parents~


:)

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...