Isnin, 28 Februari 2011

AKU BARU TAHU BOLEH CEK ONLINE!


salam keindahan dunia:)

wahaha..
aku rasa aku ni memang katak yang duduk di bawah tempurung..
siap tindih dengan batu bata lagi..
orang lain semua dah tahu yang keputusan STPM boleh disemak melalui online..
aku baru tahu hari ni..

so,aku pun nak try la..
even dah tahu keputusan..
mana la tau,yang realiti lain,yang kat alam maya lain..
hahaha..

so,this is my result..
biasa-biasa je..


tak payah klik untuk enfagrow la..
malu~

so,the pointer is 3.5..
Alhamdulillah..
apapun tahniah kepada yang dapat 4 flat..
perrgghhh!!
respect korang seh!!

doakan masa depan aku ye semua:)


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...