Selasa, 31 Mei 2011

[video]GOLONGAN TERLEBIH BERAT BADAN, FIKIRLAH BANYAK KALI SEBELUM PERGI MEROMPAK

assalamualaikum.. malam-malam ni kita ambil bahan yang ringan-ringan je la ye.. rehatkan minda..
baiklah,ini adalah video yang berjaya dirakam di kawasan Setia Indah,Johor Bahru. tengok dulu,then kita ulas ok:)



orait!korang jangan gelak.. (padahal aku pun gelak 1st time tengok)

tengok tarikh.. 27 May 2011,jam 2.27 pagi.. baru je berlaku nih! 4 orang yang agak kurang berakal nak pergi mencuri,tapi sorang mamat yang last tu buat fail..hakhakhak.. ni antara komen yang diterima.

>cicak kat sebelah tu jatuh sebab gelakkan dorang..hahaha

>lesson from the video: fat guy can never become a thief and please sit at home and eat ur snacks

>nak mencuri sangat,hambik ko

>mesti diorang menyesal ajak gemuk tu join gi merompak..LOL

so,ini sebagai satu pengajaran,tapi tak bermaksud orang kurus boleh gi merompak.. fikir-fikirkan lah:)

"sedarlah bahawa setiap perbuatan itu akan dibalas,samada cepat atau lambat. atau dikembalikan dan terimalah seksa kubur yang akan kamu nikmati nanti.."

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. aish, tu lah, nak sangat merompak, kan dah tak lepas,

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...