Rabu, 25 Mei 2011

BILA JPJ BUAT MUKA,DAH TAK ADA MOOD NAK DRIVE:(

asaalamualaikum...
pulang ke rumah dengan perasaan kecewa bila test kereta gagal..rasa nak hentuk kepala kat dinding.. fuh... sabar... sabar...

betul ke orang cakap,pegawai JPJ perempuan cerewet?aku tak cakap,orang yang cakap,aku cakap sikt je..hehehe..orang lain punya la nak mengelak dari ditest oleh pegawai perempuan, tup,tup,aku pulak yang kena..haish~makanya,terpaksa ulang balik sebab dia bagi markah rendah..hadoi...K.E.C.E.W.A!!!!

http://duniadayat.com/wp-content/uploads/2010/11/kecewa2.jpg

p/s:dia yang cerewet ke aku yang tak reti? *tak nak mengaku* tapi masa latihan ok je,siap drift lagi(ok,tipu)mungkin sebab berdebar kot.. *ngee~still tak nak mengaku lagi!*
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. saba k fad,t training ag smpai bleh wat drift,bia tebeliak mte jpj tester 2

    BalasPadam
  2. hehe~~pegawai jpj perempuan mmg begitu.. sure akan gagal lau jpj perempuan yang test.. semua itu adalah hakikat dan bukan hanya mitos semata - mata..hehe

    BalasPadam
  3. chiah;haha..mmg dah niat nak buat camtu..tengok la nanti..harharhar(evil laugh)

    BalasPadam
  4. kak no:tu la pasal..mmg seriau kalau nmpk dia..rasa nak..eeeee...geram!

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...