Khamis, 19 Mei 2011

SAAT INI RASA SEMUA SERBA TAK KENA

hari-hari rasa sangat lambat masa berlalu.. tolong bagi aku satu tugasan khas untuk aku buat.. menunggu keputusan U keluar satu penantian yang panjang.. entah mana la pula hala tuju hidup selepas ini??thinking~

mesti takde orang nak komen post ni kan? dah agak dah..huh~ T__T

p/s:pening memikirkan macam mana nak baiki lappy yang dah tak boleh berdiri sendiri nih..haish~ time ni jugak la semua post yang hilang mucul balik.. time ni jugak la button follow ghaib ntah ke mana.. time ni jugak la bloglist muncul bersepah-sepah.. sabar..sabar..tarik nafas..lepas~~~
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

  1. tengah tunggu keputusan masuk U ke...kalau tengah free buat keje sambilan...leh dpt duit poket sikit

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...