Rabu, 4 Mei 2011

[video] ASTAGHFIRULLAH.. DUA KALI DISAMBAR PETIR!!

assalamualaikum...buat kesekian kalinya post ini credit to FARHAD DAUD!! haish,asyik dapat bahan dari ALONG je..halal yek ALONG..ngee~ takpe,sekurang-kurangnya wawa credit kan? :):) (proses mintak halal..kikiki)

kadang-kadan dalam dunia ni banyak perkara yang mustahil,tapi boleh berlaku.. lelaki ini mungkin mengalami keadaan yang sama.. nauzubillah~



macam mana la keadaan dia lepas tu..nampak lemah semacam je.. dia kira bertuah sebab masih mampu bangun..ada sesetengah kes,mangsa maut selepas disambar petir..astghfirullahalazim..

dan ini antara komen yang diterima..

>are you kidding me there are like hundreds of tall trees near him and the lightning hit him?

"sesungguhnya keadaan-Nya apabila dia mengkehendaki sesuatu hanyalah berkata kepadanya 'Jadilah!' Maka terjadilah ia"
Yassin(82)

Nikmat manakah yang kau dustai?karena setiap kejadian pasti ada hikmahnya, maka dari itu teruslah bersyukur akan apa yang terjadi terhadap diri manusia..

p/s;tengok jalan,ada kesan lagi tu..
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

3 ulasan:

  1. ya Allah..
    sampi dua kali kne sambar.. huhu..
    dia still lgk boleh bangun, ingat dah terbaring 2 da xley bngun,rupanya masih bernyawa... mmng jadi ingatan smpai bila2 la.. huhu

    BalasPadam
  2. kun fayakun.. untung la kalau dah kena sambar 2 kali, still hidup. tuah dia hari tersebut. belum tentu hari laen.

    BalasPadam
  3. ya Allah..sakitnye..
    tgk pun dh ase cm kne kt diri sndri..
    huhuhu..

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...