Sabtu, 14 Mei 2011

APABILA ANIMASI MENJADI REALITI!

pernah terbayang tak jika cerita animasi di televisyen benar-benar wujud di alam nyata? :) check this out!

ANDY,WOODY & BUZZ


MARIO &LUIGI

http://www.axi0m.com/wp-content/uploads/2010/12/mario-luigi-art-2.jpg

KIDS FROM "UP"


SIMBA & NALA


TIMON & PUMBA


SIMBA & TIMON


hihi..comel pulak rasa..

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

6 ulasan:

  1. hehe,comel giler... sebiji plak tu..

    entry terbaru bersama chibidle : penat

    BalasPadam
  2. syafieka:btol!btol!btol!! (versi upin ipin) :D

    BalasPadam
  3. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    BalasPadam
  4. Menarik sgt!

    Hehehehehe...

    Suke tang woody ;)

    BalasPadam
  5. nadh:hehe..thanks a lot dear:) nnt ada masa saya join ok:)

    BalasPadam
  6. syazwani:haha..nseb baik woody tu tak bergerak jugak..kalo x,xtau la..

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...