Selasa, 10 Mei 2011

APA?TELINGA PADA SIKU?!!

assalamualaikum.. hari ini dapat informasi baru.. mungkin ada yang sudah tahu,takpe,kita berkongsi ok..

tahu tak,di dunia ini tidak ada lagi manusia yang mampu menyentuh telinganya dengan menggunakan siku,tapi kalau ada mampu melakukannya,itu menunjukkan ada kurang normal:)



artikel ini dikecualikan bagi ahli gimnastik dan ahli silap maa yang boleh lentur-lentur badan tu..tapi kalau mereka boleh lentur badan pun,mampu ke mereka sentuh telinga dengan menggunakan siku?? hurmmm...



ha korang apsal dok terangkat-angkat tangan tu..tak payah test la, memang tak boleh punya..hihi.. siapa yang boleh, amik pic,post kat blog, bagi URL.. nak tengok..

(posr sebelum ini> AMALAN MINUM AIR KENCING! )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. okei. dah cuba..memang tak boleh. so, sy manusia normal..hehe :)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...