Sabtu, 7 Mei 2011

CERITA GIGI SUSU KITA YANG HILANG MASA KECIK - KECIK DULU.. COMEL!!

credit to FARHAD DAUD

masa kecik-kecik,mesti gigi susu kita pernah tercabut kan?semua orang akan mengalami keadaan yang sama.. jadi,pernah tak korang terfikir yang satu hari nanti,gigi susu tu akan ketuk pintu dan berdiri depan pintu rumah,menandakan yang dia dah kembali?? pelik kan?hehehe..

actually ini adalah salah satu promosi buku yang bertajuk MY MILK TOOF..



mengisahkan tentang sepasang gigi susu(Ickle dan Lardee) yang tinggal bersama tuannya,dan menjalani hidup seperti makluk lain..setiap hari merupakan pengembaraan hebat buat mereka berdua:) dan ini salah satu sedutan dalam buku tersebut..

si comel berdua ni nak pergi main layang-layang!!lihat apa terjadi..
















comel!!!!

nak tengok lebih banyak cerita lagi? KLIK SINI UNTUK LIHAT GIGI SUSU COMEL!!! :)

post sebelum ini> HADIAH SAMPAI BERAMAI-RAMAI!! )

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. haha,
    kiut nye lah gigi pandai main layang2, ;)

    BalasPadam
  2. kami dan mereka:macam2 lg diorang(diorang??) leh wat:)

    BalasPadam
  3. norma:sebab tuan pun comel..hikhikhik

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...