Khamis, 26 Mei 2011

JUMPA PUN![video] HAMBAMU- AKHIL HAYY, MAWI, IMAM MUDA 1 (LAGU TEMA IMAM MUDA)

assalamualaikum..sejak minggu lepas dok selongkar youtube,mencari video ni sebab ada tengok kat Astro Oasis.. terus suka lagu dia.. tapi tak jumpa apa yang dicari...dan sekarang berjaya! Thanks to FITRIHADI!



smart kan klip video ni,tapi yang penting,hayati liriknya...dicipta oleh Edry KRU,dinyanyikan oleh Mawi,Akhil Hayy,Imam Muda 1..

Hamba-Mu

Ke arah satu perjalanan dalam sebuah kehidupan
Demi untuk mengecapi hasrat murni di dalam hati

Usaha dengan doa
Masanya akan tiba
Dengan restu Ilahi
Kelak pasti akan ditemui

Suluhkan cahaya di hati terang
Tunjukkan jalan seandainya hilang
Dekatkan perjalanan yang bakal ditempuh
Tegakkan semangat bila runtuh

Setibanya di sisi-Mu ku berserah
Terimalah ku hamba-Mu Allah

Sekiranya takdir menguji...cekalkanlah hasrat di hati
semoga kesusahan bisa mengajar erti terus asa

Lagu: Hamba-Mu
Lagu & Lirik: Edry Abdul Halim
Artis: Mawi, Akhil Hay, Asyraf, Azhar, Nuri, Miril dan Aran
Penerbit: Izelan Basar

dan ini 10 IMAM MUDA yang berjaya untuk musim kedua.. *lambat kan aku promote diorang.. hihi.. *



terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

6 ulasan:

  1. eh best lah...kalau kak zu upload kat blog kat zu boleh tak.

    BalasPadam
  2. hmm, best lagu ni. semua yang nyanyi pun hebat-hebat. hehe :)

    BalasPadam
  3. video klip lagu hambamu mmg ade class.. terbaek!!

    sori, lmbt follow balik, de prob ngan blog n bz~ hehe

    BalasPadam
  4. kak zuwaidah:boleh je akak..silakan:)

    BalasPadam
  5. imsnz;betul..betul..lagu ni mcm ada soul kan?:)

    BalasPadam
  6. sharkfiq:setuju!!
    hehe..takpe2..tp kena bayar saman sebab lambat..hikhikhik:D *gurau*

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...