Selasa, 31 Mei 2011

MELAMAR TENGAH JALAN.. SWEET KE MACAM NI? NI KURANG AJAR NAMANYA!!

assalamualaikum.. dunia ni boleh jadi macam-macam kan.. ini satu cerita.. (sebenarnya dah pernah post,tapi pic tak keluar..chis!)

seorang lelaki ingin berpisah dengan kekasihnya,tetapi lihatlah bagaimana dia melakukannya..




ayat-ayat ini diletakkan di sepanjang jalan raya yang sibuk..dan.. ayat yang terakhir ialah.. " You have six days to move out." !!!
macam-macam la...

post sebelum ini> FILEM SERU MACAM FILEM QUARANTINE.. KAN?
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

7 ulasan:

  1. ek, memang kurang hajau. (-.-')

    BalasPadam
  2. ap lah mamat nih.lau dah x nak pun. jangan lah wat camni. (hehe, emosi plak )

    BalasPadam
  3. cihh.. ni kurang asam dan garam.. hehe..

    BalasPadam
  4. najwa:tu la pasal..cari maut laki ni..

    BalasPadam
  5. qie:huhu..relek2..
    laki mmg kbanyakan cmtu..dah taknak,mula la wat mcm2..sabor je lah! (alamak,i plak yg teremosi..hik~)

    BalasPadam
  6. ibnushukran:tau xpe..nak bg cukup asam dan garam,cmpk je kat tgh jalan..harharhar(evil laugh)

    BalasPadam
  7. kejamnya.takpe, what he give he get back. hehe. :)

    salam ziarah fadwa. lama x kesini...

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...