Isnin, 16 Mei 2011

SELAMAT HARI GURU KEPADA GURU,BEKAS GURU, DAN BAKAL GURU!!

assalamualaikum.. hari ini 16 Mei 2011,walaupun hari ni tak dapat bersama lappy sepanjang hari, so post ini di auto publishkan sebab nak jugak bagi ucapan sempena hari berbahagia ini..chewah..first! SELAMAT HARI GURU KEPADA MAK DAN AYAH!! sesungguhnya mak dan ayah telah menjadi sumber kekuatan wawa untuk terus melangkah hingga ke saat ini.. doakan cita-cita wawa untuk menjadi pendidik juga tercapai..Amin..

second!SELAMAT HARI GURU KEPADA GURU-GURU YANG TELAH MENDIDIK SAYA!! dari prasekolah,tadika,sekolah rendah,sekolah agama rakyat,sekolah menengah, prauniversiti,dan sekolah memandu..hihihi..oh,tak lupa juga guru-guru di PLKN SEMARAK.. saya akui,tanpa guru-guru yang terbaik ini,saya tak mungkin capai kejayaan hingga ke tahap ini... terima kasih yang teramat sangat sebab tak jemu-jemu mengajar,mendidik, menegur,membimbing, mendenda,dan semua me.. mungkin dulu saya pernah marah bila cikgu-cikgu marah la,denda la, membebel la.. tapi sekarang,saya tahu yang semua tu adalah salah satu usaha daripada cikgu -cikgu untuk lihat kami semua berjaya:) SYUKRAN JAZILAN..
ribuan terima kasih sekali lagi kepada semua guru prauniversiti SMK SELANCAR.. the best in my life!third!SELAMAT HARI GURU KEPADA SEMUA BAKAL GURU!! kepada kawan-kawan yang berada di maktab perguruan dan yang mengambil jurusan pendidikan..tak lupa juga kepada ALONG, KAK FARAH dan semua Linkyang berada di Australia tika ini..HAPPY TEACHER'S DAY!! anda semua bakal pendidik negara.. hafal lagu GURU MALAYSIA tau!ngee~

forth!tambahan.. kepada cikgu HAYATI.. saya takkan pernah jemu ucapkan SELAMAT HARI GURU UNTUK CIKGU:)

tema Hari Guru 2011-GURU PENJANA TRANSFORMASI PENDIDIKAN NEGARA.

post sebelum ini > CENDAWAN BERCAHAYA!SUBHANALLAH! )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. majoriti bloggers hari ni post pasal hari guru...selamat hari guru

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...